2777
2789
عنوان

کیا رژیمن بیان

82 بازدید | 16 پست

من الان نمیدونم چرا بی اختیار رفتم ماکارونی خوردم بعد از دو روز سختیییییی🤐😑وای مخم داره سوت میکشهههه

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت دوباره پر قدرت برگرد به میدون

وای خدای من چقدر احمقم فست بگیرم ۱۲ساعت ب نظرت میسوزه

نوش جونت. ولی الان یک ساعت کامل ورزش کن بعد بخواب. اینجوری بخشیش رو می سوزونی

من یک ماه و نیمه رژیمم و نزدیک به سه کیلو با ورزش و کم خوری کم کردم. البته رژیمم سر خود هست دکتر و اینا. نرفتم. خودم غذام رو نصف کردم

قند و شکر حذف 

بیسکویی حذف

بستنی حذف

کیک تقریبا حذف پیش اومده تو تولد خوردم

روغن هم به حداقل رسوندم

نوش جونت. ولی الان یک ساعت کامل ورزش کن بعد بخواب. اینجوری بخشیش رو می سوزونی من یک ماه و نیمه ر ...

افرین ان شاءالله ب نتیجه دلخواهت برسی.امروز باشگاه رفتم عصرم حلقه زدم الانم سر دردم حس سرماخوردگی دارم توان ورزش ندارم

بنظرم فردا برو پیاده روی به جای فست گرفتن هم حال و هوات عوض میشه هم عذاب وجدانت تموم میشه

پس ی عالمه ورزش میکنم مرسی گلم

جدی🥲تلاش دو روزم هدر نمیره؟

ببین اصلا به اون فک نکن فقط مغزتو کنترل کن که کمتر عذاب وجدان داشته باشی وگرنه اون کالری که ماکارونی داره الان تو بدنته 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ببین اصلا به اون فک نکن فقط مغزتو کنترل کن که کمتر عذاب وجدان داشته باشی وگرنه اون کالری که ماکارونی ...

راست میگی همیشه عذاب وجدان بیچارم میکنه فردا سعی میکنم بسوزونمش مرسیییی❤️❤️