2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

111 بازدید | 9 پست

فردا تولدمه هفده سالم میشه ولی حالم بده نمیخوام فردا بیاد حتی برام بابام کادو خرید عصبانی شدم بهش گفتم نمیخوام و فلان احساس میکنم دارم میرم توی گودال سیاه هر چقدر بزرگ تر میشم همچیو منفی تر میبینم میترسم از بزرگ شدن فکر میکنم قراره اتفاق بدی بیفته  دیگه هیچ لذتی نمیتونم ببرم مثل قبل، دلم چهار پنج سال پیش رو میخواد با اون حال که اون موقع چیز خاصی نداشتم و فقط بچه بودم و دلم برای دلخوشی های چند سال پیشم تنگ شده

وقتی فکر میکنم دیگه برنمیگردم به چند سال پیش دیوونه میشم نمیتونم از لحظه حال لذت ببرم

چیکار باید بکنم؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐عزیزم زیاد تحت تاثیر هورمون های بلوغت قرار نگیر و ب چرندیات مغزت اهمیت نده

عزیزم شما درک نمیکنی چرا میگی همش ک به بلوغ ربطی نداره شما که خبر نداری من بچه بود تنها بودم و اینو میفهمیدم الان میترسم بزرگ بشم تنها تر بشم  و این موضوع حس منفی خیلی بدی میده