2777
2789

من همیشه از تو گوگل مقدارشو سرچ میکنم ادویه هاشم خودم همینجوری میزنم کم و زیادش میزون میکنم 

مثلا قرمه سبزی بلد نبودم تو یوتوب سرچ کردم قشنگ توضیح داد مقدارشم همینطور خیلی خوشمزه شده بود با اینکه خیلی حرفه ای نبودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایت خاصی میرید؟

نه ولی مثلا سرچ میکنم  طرز تهیه سوپ ورمیشل خونگی با مرغ  

کلی دستور با عکسش میاد بالا هر کدوم که از نظر خودم حس میکنم بهتره درست میکنم  مثلا زمان پختش رو اکثرا شبیه هم میگن یا مقدار آبی که باید تو مرغ بریزی خیلی مهمه چند تا لیوان جو بریزی همه تاثیر داره 

اگر اینستا داری یه مرده هست نواب ابراهیمی اونم دستورهای خیلی خوبی میده 

من تو سوپم تیکه های کوچیک گوشت چرخ شده میریزم همراه با گردن و بال مرغ،سیب زمینی هارو بزرگ بزرگ میزارم باهاش بپزه بعد درش میارم له میکنم میریزم تو سوپ که هم کش دار و خوش طعم بشه،سبزیجات(هویچ،دلمه،پیاز،اگه شلغم بود یکی و دوتا گوجه همه رو رنده میکنم بعد میزارم همراه با مرغ بپزه

در آخر کمی رشته سوپ و جعفری بهش اضافه میکنم

نمک،فلفل،زرچوبه،دارچین،زنجبیل

زرد چوبه و دارچین نصف قاشق غذا خوری سر خالی

نمک،فلفل،زنجبیل یک سوم قاشق غذا خوری سر خالی

ریا نباشه من دست‌پختم خوبه😉اما سوپ که درست میکنم افتضاااااااح میشه   

حتی اگه مامانم درست کرده باشه و یه بخشی از پختش رو به من بسپاره بازهم داغون میشه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...