2777
2789

اگر شبر مادر نمیخوره پستونک لازم داره برای ارامش . فقط حواست باشه هرموقع میخوابه پستونک ازدهنش اروم بکش که خیلی بهش عادت نکنه

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخراش ک هنوز پستونک میخورد دو تا داشت نوبتی میکرد دهنش و در میاورد تا خوابش ببره  گاهی شاید یک ساعت این کار رو میکرد...

راستی از وقتی از پستونک گرفتمش شیر خوردنشم خیلیدخیلی بیشتر شد

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
خب نده  بچه با مکیدن آروم میشه مگه اینکه ی سره ب سینه مادر آویزون باشه در غیر اینصورت پستونک ج ...

سئوال پرسیدم عزیزم🤭🤭

ن خدارو شکر دخترم یادم نیست  واقعا.

ولی پسرم فعلا خوبه شیر میخوره آروِغش میگیرم .میذارم میخابه تا دو سه ساعت

سئوال پرسیدم عزیزم🤭🤭 ن خدارو شکر دخترم یادم نیست  واقعا. ولی پسرم فعلا خوبه شیر میخوره آروِ ...

خداروشکر ک آرومه بعضی بچه ها فقط با مکیدن اروم میگیرن

من الان باردارم و اولین چیزی ک میخرم پستونکه امروز سونو انومالی داشتم و تو سونو دکتر دید پسرم داشت انگشتشو میمکید🥲

خداروشکر ک آرومه بعضی بچه ها فقط با مکیدن اروم میگیرن من الان باردارم و اولین چیزی ک میخرم پستونکه ...

🤭🤭عزیزمم چه جالب.من امشب بردم ختنه کردم‌

شیشه شیر براش بردم.متاسفانه اینقد طول کشید شیرش خورد تموم..دیگه موقع ختنه دکتر گفت پستونک گفتم نداره شیشع شیر خالی گذشت😄