2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم

539 بازدید | 9 پست

چن روز پیش مچشو با یه دختر گرفتم ..دوروز بود اشنا شده بودن به پیشنها دختره البته.. فعلا در حد چت بوده.‌. این به کنار 

الانم پا شده با خانوادش رفته شهرستان خونه خاله هاش ..به بهانه قرار کاری ... از دیروز رفته فک کردم امشب میاد اما مث اینکه مونده ....دیشب یکی دوبار زنگ زد من ج ندادم دیگه خبری ازش نیس ببینه مرده ایم یا زنده .. من وقتی مچشو گرفتم بهم ریختم ..یه خورده گریه زاری کرد گفت غلط کردم بعدش هم گفت تو هم بیا بریم با ما ...منم گفتم خودم میخوام برم جایی برا چن روز...اصلا از دیروز یه بار نپرسیده رفتی یا نه 

جالب اینجاس همین خانواده و فامیلاش کلی به من بی احترامی کردن و حتی مراسم عروسیم نیومدن کلا برا هیچیمون نیومدن....خجالت نمیکشه رفته تلپ شده اونجا بدون زن و بچش اونم توی این وضعیت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو گوشیش دیدم😔😔😔حالم ازش بهم میخوره متنفرم از اینکه اسمم کنار اسمشه

الهی عزیزدلم😔😔

فقط ارامش خودتو حفظ کن به هیچکس نگی جز مشاور که ازت اتو داشته باشن بعد خودت حساب زنه روبرس

خب اسی در مورد خیانتش فقط خودت میتونی تصمیم بگیری.. ولی اگه فامیلش باهاتون اینجوری کردن واقعا از بیشعوری بوده که رفته 

اینجور آدما به نظر من برا خودشون و شخصیتشون احترام قاعل نیستن... چون کم سن هم نیس بگیم خب کم سن هسش و بی تجربه.. فقط خدا صبرت بده و انشا.. همه چی برات خوب رقم بخوره

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

من و خیلی های دیگه شاید نتونیم حس و حال و ناراحتی شمارو درک کنیم.. ولی خداییش شوهرتم درک نکردم که بعد اون جریان که  مچشو گرفتید.. عوض اینکه بیشتر هوایش به شما باشه.. بیشتر بهتون برسه... بیشتر بهتون احترام بزاره که شما بتونی فرافوش کنی و ببخشیش باز این کارو کرده و بیشتر شما رو اذیت کرده.... 

خداییش از خودش بپرس که فازت چیه... چن چندی با خودت

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است