2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو دوبار تیغ زدن سر این موضوع. الکی میگن بختت بسته هست پول بده با طلسم باز کنیم. ول کنین این چیزا خ ...

تو قرانم گفتن حقیقته

من خواهرم چند وقتی بود جن میبینه و یا یهو میبینه رو زمین پر از سوسک و مار. ... ایناست

ادم خدانشناس زیاده که خدا لعنتشون کنه با زندگی مردم بازی میکنن

فال قهوه گرفتیم همه ی چیزایی که گفت درست بود چند وقتی هست سردرد شدید داره و اینکه همش فک میکنه سوسک ...

واقعا نمیدومم بعضیا چقدر میتونن پست باشن که برا خراب کردن زندگی یکی دعا بگیرن فک کنم باید برین پیش دعا نویس که باطلش کنه

واقعا نمیدومم بعضیا چقدر میتونن پست باشن که برا خراب کردن زندگی یکی دعا بگیرن فک کنم باید برین پیش د ...

انشالله اونی که گرفته خودش و عزیزاش به خاک سیاه بشینن و من ببینم و لذت ببرم 

تو قرانم گفتن حقیقته من خواهرم چند وقتی بود جن میبینه و یا یهو میبینه رو زمین پر از سوسک و مار. ... ...

والا به منم گفتم که بختت بستس کلیم پول دادم بابتش والا هیچ فرقی نکرد ازدواج قسمته  همش این حرفا الکیه 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
والا به منم گفتم که بختت بستس کلیم پول دادم بابتش والا هیچ فرقی نکرد ازدواج قسمته  همش این حرفا ...

نه عزیزم همش راسته من خودم به شخصه دیدم 

ولی اینم بدون هرکسی که این بدیا رو میکنه و طلسم و ... اینا مینویسه نه خودش و نه خانوادش هیچوقت روی ارامش رو نمیبینن ولی خوب خرن نمفهمن

نه عزیزم همش راسته من خودم به شخصه دیدم  ولی اینم بدون هرکسی که این بدیا رو میکنه و طلسم و ... ...

والاببرا منم سرکتاب باز کرد گفت یه دعایب بهم داد که همیشه گردنم باشه  

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
نه عزیزم همش راسته من خودم به شخصه دیدم  ولی اینم بدون هرکسی که این بدیا رو میکنه و طلسم و ... ...

اسی حرزامام جوادفک کنم براباطل سحرهست واینکه ماخودمونم یه نفربرایکی ازخانوادم طلسم گرفته بودماپیش دعانویس های زیادی رفتیم ولی باطل نشددیگه اومدیم تاچهل روزسوره بقره گداشتیم توخونه بخونه باکاسه مزمل آب میدادیم میخوردوزیارت عاشورازیادمیخوندیم خداروشکرباطل شدواون عصوخانواده دوباره به خونه برگشت وخانواده روی ارامش ودوباره دیدن خداروشکر