rroyaaa7890 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 332 عنوان باز کردن بخت 255 بازدید | 14 پست سلام دوستان برای خواهرم یکی از اقوام طلسم باد گرفته که ازدواج نکنه چکار کنیم راهی هست برای باز شدن بخت؟؟؟ 1402/08/06 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدیهjooon عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 1546 فقط به خدا پناه ببرید...همیشه ۴ قل بخونه.آیت الکرسی به آب بخونه بخوره.دعا باطل السحر قرآنی ازنت بگیره انجام بده
reyhan071 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 3090 منو دوبار تیغ زدن سر این موضوع. الکی میگن بختت بسته هست پول بده با طلسم باز کنیم. ول کنین این چیزا خرافاته
rroyaaa7890 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 332 چطور متوجه شدین؟ فال قهوه گرفتیم همه ی چیزایی که گفت درست بود چند وقتی هست سردرد شدید داره و اینکه همش فک میکنه سوسک و ... پیشش هستن
rroyaaa7890 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 332 منو دوبار تیغ زدن سر این موضوع. الکی میگن بختت بسته هست پول بده با طلسم باز کنیم. ول کنین این چیزا خ ... تو قرانم گفتن حقیقتهمن خواهرم چند وقتی بود جن میبینه و یا یهو میبینه رو زمین پر از سوسک و مار. ... ایناستادم خدانشناس زیاده که خدا لعنتشون کنه با زندگی مردم بازی میکنن
gisou_ap عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 39 فال قهوه گرفتیم همه ی چیزایی که گفت درست بود چند وقتی هست سردرد شدید داره و اینکه همش فک میکنه سوسک ... واقعا نمیدومم بعضیا چقدر میتونن پست باشن که برا خراب کردن زندگی یکی دعا بگیرن فک کنم باید برین پیش دعا نویس که باطلش کنه
rroyaaa7890 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 332 واقعا نمیدومم بعضیا چقدر میتونن پست باشن که برا خراب کردن زندگی یکی دعا بگیرن فک کنم باید برین پیش د ... انشالله اونی که گرفته خودش و عزیزاش به خاک سیاه بشینن و من ببینم و لذت ببرم
یاسی۰ عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2157 تو قرانم گفتن حقیقته من خواهرم چند وقتی بود جن میبینه و یا یهو میبینه رو زمین پر از سوسک و مار. ... ... والا به منم گفتم که بختت بستس کلیم پول دادم بابتش والا هیچ فرقی نکرد ازدواج قسمته همش این حرفا الکیه اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت دروغ نمیگه
یاسی۰ عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2157 من وقتی به یخ جا خیره میشم یه شکل هایی مثل حروف عدد از جلو چشمم میاد اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت دروغ نمیگه
rroyaaa7890 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 332 والا به منم گفتم که بختت بستس کلیم پول دادم بابتش والا هیچ فرقی نکرد ازدواج قسمته همش این حرفا ... نه عزیزم همش راسته من خودم به شخصه دیدم ولی اینم بدون هرکسی که این بدیا رو میکنه و طلسم و ... اینا مینویسه نه خودش و نه خانوادش هیچوقت روی ارامش رو نمیبینن ولی خوب خرن نمفهمن
یاسی۰ عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2157 نه عزیزم همش راسته من خودم به شخصه دیدم ولی اینم بدون هرکسی که این بدیا رو میکنه و طلسم و ... ... والاببرا منم سرکتاب باز کرد گفت یه دعایب بهم داد که همیشه گردنم باشه اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت دروغ نمیگه
هاننن عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6027 نه عزیزم همش راسته من خودم به شخصه دیدم ولی اینم بدون هرکسی که این بدیا رو میکنه و طلسم و ... ... اسی حرزامام جوادفک کنم براباطل سحرهست واینکه ماخودمونم یه نفربرایکی ازخانوادم طلسم گرفته بودماپیش دعانویس های زیادی رفتیم ولی باطل نشددیگه اومدیم تاچهل روزسوره بقره گداشتیم توخونه بخونه باکاسه مزمل آب میدادیم میخوردوزیارت عاشورازیادمیخوندیم خداروشکرباطل شدواون عصوخانواده دوباره به خونه برگشت وخانواده روی ارامش ودوباره دیدن خداروشکر
rroyaaa7890 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 332 اسی حرزامام جوادفک کنم براباطل سحرهست واینکه ماخودمونم یه نفربرایکی ازخانوادم طلسم گرفته بودماپیش دع ... سوره بقره باصدای بلند بزاریم یا اروم هم جواب میده؟؟
هاننن عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6027 سوره بقره باصدای بلند بزاریم یا اروم هم جواب میده؟؟ والامااروم گذاشتیم حتی بعصی وقتامیزاشتیم تواتاق لب تاپ وکه بخونه مهم اینه توخونه باشه باصدای اروم