2777
2789
عنوان

خسوف

91 بازدید | 10 پست

ماه گرفته  اصلا نگاه نکنین

ماه انرژی منفی داره و بدن انسان به راحتی این انرژی رو دریافت میکنه

و مستقیما روی دی نی ای تاثیر میزاره و ماه گرفتگی رو جنین تاثیر بدی داه 

مادران باردار اصلا نگاه نکنن

ماه گرفتی داریم حتما نماز آیات بخونین
و سوره های واقعه ، قیامه، انشقاق ، انفطار ، تکویر ، زلزله
رو قرائت کنین

امام باقر میفرمایند :
هر عارضه وحشتناکی که در آسمان رخ میدهد مانند سیلهی و نحسی  طوفان و صاعقه
به نماز آیات بپردازید تا موقعی که آرام بگیرد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من رفتم پشت بوم نشستم به تماشا یه بادی هم میزنه ادمو از جاش میکنه منو خواهر زاده ام کلی بازی کردیم تو باد 🙁😂انرژی مثبت گرفتم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
من رفتم پشت بوم نشستم به تماشا یه بادی هم میزنه ادمو از جاش میکنه منو خواهر زاده ام کلی بازی کردیم ت ...

روی بدن تاثیر خوبی نداره

توضیحاتش زیاده اینجا بگم منو میکشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی بدن تاثیر خوبی نداره توضیحاتش زیاده اینجا بگم منو میکشن

متوجه ام☺️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
لطفا بگید من میترسم

چرا میترسی ؟

این ایلو ها یه رسم بدی دارن که اسمش انسان کشی هست قربانی انسان برای شیطان

یکبار تو مکه اتفاق افتاد 

الانم دارن بچه های غزه رو میکشن

یهودها با علم نجوم خیلی کارها انجام میدن این ماه گرفتگی رو به نفع خودشون میدونن و طبق علم نجوم  کارهایی انجام میدن که زیاد خوب نیست

گفتید اثرات بدی روی بدن داره من امشب بیرون بودم

نه نگران نباش نگاه کردن تاثیر مستقیمی داره 

قران بخون بهتره این مواقع بیشتر عبادت کنین 

درواقع قمر در عقرب هست شدید هم هست

نماز آیات تاثیر خوبی داره هم بر بدن هم زندگی هم رفع نحوست

چشم خیلی ممنونمممم

در پناه حق باشین