2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

کمر واینا که پرزه لیزر نباید کنی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

من فول بادی رفتم ولی کمرم و انجام نداد فقط دست و پا زیربغل و بیکنی و کشاله ران زیر ناف فول بادی حساب میکردن 

بعد به من گفت قسمت هایی که مو پرزی در میاد نباید لیزر کنی چون مو مردونه در میاره 

بستگی به جایی ک میخواید برید داره عزیزم من ی جا میرفتم اوایل خود پرسنل شیو میکردن بعد ی مدت گفتن باید کامل شیو کنید بیاید البته اگه جایی مونده باشه انجام میدن….ازشون بپرسید قبلش….از کسی کمک بگیرید برا کمر و اینا یا تا جایی ک میتونی دستتو ببر پشتت انجام بده ،اگه رفتی نباید به تعداد جلسه و اینا فکر کنی کلا باید بری دیگه😂اینا ک میگن ۸ یا ۱۲ جلسه همش الکیه لااقل واسه شارژش باید بری من ک دیگه خسته شدم همون ماهی ی بار اپیلاسیون میرم دوباره

بستگی به جایی ک میخواید برید داره عزیزم من ی جا میرفتم اوایل خود پرسنل شیو میکردن بعد ی مدت گفتن بای ...

ای بابا یعنی چی هی باید رفت اخه

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍
بچه ها قبلش که برا مشاوره میریم نباید شیو کنیم که دکتر نگاه کنه ببینه موهامون مناسبه لیزر هست یا نه؟

من موهام مشکی پر موعم هستم هیچی نگف

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍
ای بابا یعنی چی هی باید رفت اخه

به نظرم حساس نباش گلم یا مصمم باش:) به منم میگفتن برا صورت و پرز کمر و بازو اینا انجام نده ولی گوش نکردم گفتم میخوام کاااامل بدون هیچ مو و پرزی باشم دیگه همش مجبورم انجام بدم واقعا بدتر میشه اونارو لااقل لیزر نکن اپیلاسیون کنی بهتره