2777
2789

نیاید بگید حتما یه استعدادی داشتی که قبول شدی. اصلا با بچه های اونجا فرق میکنم. همش بدترین و فاجعه ترین نمره های کلاس برای منه. اونا درسو خیلی عجیب همون موقع سرکلاس میفهمن  از حفظ میگن ولی من هنگم. پارسال ریاضی تجدید شدم قرار بود از مدرسه بیرونم کنن ولی بابام گفت باید تعهد بدی بمونی نمیزارم بیای بیرون غلط کردی. مجبور شدم تعهد بدم ولی امسالم اوضاع درسیم تعریفی نداره. یعنی درس میخونم ولی درحد اونجا نیستم مطمئنم باز به مشکل میخورم. خیلی خسته شدم دیگه نمیکشم. می‌خوام خودمو بکشم همین روزا ولی میترسم نمیرم بدتر بشه اوضاع. خیلی از خانوادم بدم میاد که مجبورم کردن تو مدرسه ای دوست ندارم و رشته ای که نمیخوام درس بخونم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر پدر و مادرت هست که برایی بری تیزهوشان هزار کلاس و تست بردن تا مثلا سری تو سرها بشی در صورتی استعداد نداشتی ...

من نگذاشتم بچه ام کلاس بره چون میگفتم اگه استعداد نداشته باشی و تیزهوشان قبول بشی بزرگترین ضربه رو میخوری 

❤❤❤

تاپیکای قبلتو خوندم مشکلی نداری تو فقط استرسی هستی و هول میشی و وقتی هول میشی جوابا یادت میرن یا سوتی میدی بنظرم ی چند جلسه تراپی برو ولی دارو مصرف نکن سعی کن اروم باشی و تمرکز کنی موقعی ک قبولت کردن تو این مدرسه حتما استعداد و هوش زیادتو دیدن ک الان اونجایی

کاش بیای بیرون. این فشار ها اصلا اثر خوبی نداره

نمی‌تونم. پارسال لج کردم گفتم نمیخوام و یه هفته نرفتم مدرسه. حتی کارم به بیمارستان کشید. ولی بابام زیر بار نرفت.  بزن بزن کردیم کلی چیز. دیگه بریدم آخه نمی‌فهمم وقتی خودم نمیخوام چه ارزشی داره. دلم فقط به مرگ خوشه

نمی‌تونم. پارسال لج کردم گفتم نمیخوام و یه هفته نرفتم مدرسه. حتی کارم به بیمارستان کشید. ولی بابام ز ...

باباتو راضی کن برید مشاوره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من خانوادم نذاشتن. با تمام وجود جنگیدم گفتم نمیخوام   ولی نشد که بشه  

منم نمیذاشتن برم ولی چهار پنج ماه که گذشت افسردگی و مشکلات گوارشی و ... گرفتم. هر روز حالم بد میشد و یه عالمه ازمایش دادم و قرص میخوردم ولی هیچ تاثیری نذاشتن. اخرش هم روانشناسم هم‌ دکترم بهشون گفتن که تا بیرون نیام خوب نمیشم. الان بعد پنج سال هنوزم اعتماد بنفس ندارم و حداقل هفته ای پنج شیش بار معده درد عصبی میگیرم. اینارو واسشون تعریف کن, بگو لجبازیشون فقط به سلامت جسمی و روحیت صدمه میزنه و تاثیری توی پیشرفت و ایندت نداره. من یازدهم و دوازدهم رو توی مدرسه عادی گذروندم و رتبمم ۳ رقمی شد در حالیکه میدونم اگر میموندم تیزهوشان هیچی نمیوردم. ببرشون پیش مشاور.

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋