2777
2789
هست قالبش؟ 

دی جی کالاقبلادیده بودم بزن قالب پاستیل یاشکلات میاد

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خدا شاهده هفتصد تونن از ما گرفتن رفتن برای بیست تا نشانه کادو خریدن ،من دیگه صدام درومد گفتم یعنی چی ...

تو این وضع اقتصادی بد اصلا خانواده هارو درک نمیکنن مفت میشینن تو دفتر میخورن نمیفهمن یه پدری که وضعش خوب نیست چجوری میخواد این پولارو بده.واقعا جای تاسف داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این وضع اقتصادی بد اصلا خانواده هارو درک نمیکنن مفت میشینن تو دفتر میخورن نمیفهمن یه پدری که وضعش ...

متنفرم از این کارا بعد بین مادرا چشم و همچشمی بوجود میاد نمیدونی چه کارا که نمیکنن ،به پسر من د افتاده می‌خوام با یه کیلو دونات سر وتهش رو هم بیارم

خدا شاهده هفتصد تونن از ما گرفتن رفتن برای بیست تا نشانه کادو خریدن ،من دیگه صدام درومد گفتم یعنی چی ...

خیلی بیخودیه واقعا الکی اینهمه چیزای بخودی درست کنیم یا بخریم یه جدول الفبا بود قبلا راحت 

خیلی بیخودیه واقعا الکی اینهمه چیزای بخودی درست کنیم یا بخریم یه جدول الفبا بود قبلا راحت 

بخدا پسر بزرگم حروف الفبا رو که تموم کرد یه گونی وسیله و مقوای بیخودی ریختم بیرون 

غیرانتفاعی،البته پسر بزرگم دولتی رفت اولش رو هیچ فرقی نداشت با این تو این کارا

دیگه غیرانتفاعی اینهمه پول میگیرن باید خودشون این هزینه هارو بکنن نه والدین.خالم بچش کلاس اوله میگفت فعلا ۱۱ تومن گرفتن شماله.شما چقد دادین؟

دیگه غیرانتفاعی اینهمه پول میگیرن باید خودشون این هزینه هارو بکنن نه والدین.خالم بچش کلاس اوله میگفت ...

ما ۱۵ تومان اول دادیم سه تا چک ۷ تونن هم دادیم تهرانی تازه ۱۶۰۰ هم برای روپوش و وسایل چرتکه و کتاب کمک آموزشی دادیم ،من تهرانم

چه خبره اخه؟!! مگه چیکار میکنن اینهمه پول میگیرن؟!!پسرم فعلا ۲سال و نیمشه فکرکنم تا وقت اینا ۷۰ ۸۰ ت ...

من پسر بزرگم از دوم رفت غیر انتفاعی اون موقع ۵ تومن بود الان نهمه،یعنی هشت سال پیش ۵تومن بود شک نکن تا زمان بچه شما همین قیمتا میشه،کار خاصی هم نمی‌کنند ،اما اطراف ما دولتی خوب نبود و اینکه دولتی ها خیلی شلوغند