2777
2789
عنوان

عشق قدیمی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ارتباط مطمئنم نداره چون خودش میگه بقیه ارم خودش گفته هرچی بوده من نمیدونستم ولی رفتارایی میکنه ...

خب مطمعن هستی نداره ارتباط دیگه مشکل چیه ....رو‌حساب طالع که نمیتونی زندگی خودتو خراب کنی ...دیگه وقتی رابطه نداره مشکل چیه

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
تاثیر داشته رو رفتار شوهرت؟

آره بهترمیشه ولی یوقتایی منم میزنم ب جاده خاکی باز روز از نوروزی از نو منم ازاین اخلاقم ک ثبات نداره کلافه ام

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
خب مطمعن هستی نداره ارتباط دیگه مشکل چیه ....رو‌حساب طالع که نمیتونی زندگی خودتو خراب کنی ...دیگه وق ...

برام ارزش قائل نیس انگارنیستم اینا باعث شک میشه 

آره بهترمیشه ولی یوقتایی منم میزنم ب جاده خاکی باز روز از نوروزی از نو منم ازاین اخلاقم ک ثبات نداره ...

طبیعیه خوب آدم خسته میشه ولی سعی کن رو خودتم کار کنی یه کاری کن به خودتم خوش بگذره با چیزای کوچیک سورپرایزش کن کافه مهمونش کن براش خوشگل کن لوندی کن ناز کن

حالا شایدم دلیل مشکلاتت اون عشق قدیمی نباشه و تو حساسی و همش فکر میکنی به اون فکر میکنه در صورتی که همه چی تموم شده باشه و اصلا به اون فکر هم نکنه مطمعن نیستی که

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست

[QUOTE=315515350]حالا شایدم دلیل مشکلاتت اون عشق قدیمی نباشه و تو حساسی و همش فکر میکنی به اون فکر میکنه در صورتی که ...[/QUOTEشاید از این همه بدشانسی بیزارم