2777
2789
عنوان

عشق قدیمی همسر

1784 بازدید | 39 پست

شوهر من قبل اینکه بامن ازدواج کنه ۶ سال یکی دیگه رومیخواست وباهاش بود از بچگی مارونشون هم میدونستن بااینکه اختلاف سنیمون زیادبود چن بارم ب اسرارخانوادش نامزد کرد بامن منم حالیم نبود بچه بودم ینی بقیه بجام تصمیم گرفتن هرباربله میدادن و هرباربخاطر اون دختر ب هم میزد نامزدیو ک این آخرین بار خودش اومدوخاستگاری کرد منم هی جوابم ن بود تابابام گف ن اینیبار منم نفهم باگریه قبول کردم حالا چن سال ازدواج کردیم وخیلی مشکل داریم تواون دوران همش بااون دختر توتفریح و خوشگذرونی و هزینه کردن براش ولی برامن اصا ارزش قائل نیس شک داشتم باپای خودش اومدخاستگاری نگواون دختره بهش خیانت کرده براهمیگ دیگه ازش دس کشیده ولی هنوزم دوسش داره اوایل ازدواجموگم چن بارباشوهرم حرف میزدتلفنی شوهرم خودش گف بااینکه بهش گفتم اگه زنگ زدج نده ولی اون جواب داد الان نمیدونم فک نکنم باهاش ارتباطی داشته باشه ولی طالع گرفتم گف ک دوسش داره منم همش دلیل مشکلاتمو این دخترمیدونم ک فک میکنم دوسش داره برا پول خرج کردن برا تفریح برا محبت کردن اصا بگید یزره زورش میادبااینکه واس اون همه کارحتی حاظربودجون بده من حالا چیکارکنم ک ازسرش بره بخدا داغونم زندگیم جهنم تادعوامون میشه یقه بقیه رومیگیره ک منمبزور براش گرفتن

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا همش به خاطر خانواده هایی که نمیزارن طرف به عشقش برسه و مجبورش میکنن با یکی دیگه ازدواج کنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اگه واقعامیتونی ودوسش نداری جداشو....ولی اگه نمیتونی جدابشی پس ایقدبش محبت کن تاطرف توکشیده بشه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
اینا همش به خاطر خانواده هایی که نمیزارن طرف به عشقش برسه و مجبورش میکنن با یکی دیگه ازدواج کنه  ...

خدالعنتشون کنه همچین خانواده هایو

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
جدانمیتونم شرایطشو ندارم ینی تکیه گاهی نیس

من اگه جات بودم تمام رفتارهاش که باعث ناراحتیم شده بود و براش میگفتم 

و اگه بازم گف ک زیاد کششی بمن نداره پیشنهاد میدم توافقی جدا شیم بره پی کارش 

چکن با بچه همون محبتم ازت میگیره

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
خدالعنتشون کنه همچین خانواده هایو

واقعا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇