2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین دکتر توی قم دکتر اردستانی هستش من خودم پیشش یودم عاااالی بودش بیمارستان ولی عصر هستش

برای بیمارستان ولی عصر خیلی بد شنیدم از لحاظ رسیدگی و اخلاق ماما ها و این که زیر میزی دکتر هاش میگن زیاده 

دکتر خودمم ولی عصر می‌ره ولی متاسفانه ۱۵میلیون فقط زیر میزیش هست خدا از خرج بیمارستان

برای بیمارستان ولی عصر خیلی بد شنیدم از لحاظ رسیدگی و اخلاق ماما ها و این که زیر میزی دکتر هاش میگن ...

نه این دکتر سال 1400از من 1500گرفت درصورتیکه همه جه بالای 4تومن مهم‌دکتر هستش که خیلی عاااالیه ولی به من رسیدگیشون خوب بود.مادرت پیشت باشه احتیاجی به رسیدگی کسی نداری من که راضی بودم تخت بغلیم که از عمل اومد داشت میمرد اما من اصلا درد نداشتم بردم بخیه هامو بکشن همه میپرسیدن اسم‌دکترت چیه انقدر خوب عملت کرده

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
تا الان خودت دکتر نداشتی؟

دکتر بداقی میرفتم

خیلی دکتر فهمیده ای هستن ولی هم از لحاظ هزینه هم از لحاظ این که هربار تو مطبشون کلی الاف میشدم سختم شده بود

اگه ساعت 5نوبت داشتی ساعت 1شب بزور بیرون نیومدی فرقی نداشت که حامله ای یا نه علمای زیبایی کلینیکش براش مهم تر بود

نه این دکتر سال 1400از من 1500گرفت درصورتیکه همه جه بالای 4تومن مهم‌دکتر هستش که خیلی عاااالیه ولی ب ...

چه خوب منم احتمال زیاد سزارین میشم چون بچه به پا هست برای همین دنبال دکتر خوب هستم

چه خوب منم احتمال زیاد سزارین میشم چون بچه به پا هست برای همین دنبال دکتر خوب هستم

پسر منم با پا بود بیمتون چیه

تامین اجتماعی ولی تکمیلی ندارم که حساب بشه آزاد حساب میکنن

زنگ بزن هزینشو از بیمارستان بپرس اگه خواستی شماره ی دکتر رو بهت میگم ازش بپرس ببین چقدر ازت میگیره

زنگ بزن هزینشو از بیمارستان بپرس اگه خواستی شماره ی دکتر رو بهت میگم ازش بپرس ببین چقدر ازت میگیره

ولی عصر برای سزارین دو روز پیش که زنگ زدم ۱۰میلیون میگیره اگه اتاقت خصوصی نباشه

ممنون میشم شمارش رو بدین عزیز

ولی عصر برای سزارین دو روز پیش که زنگ زدم ۱۰میلیون میگیره اگه اتاقت خصوصی نباشه ممنون میشم شمارش رو ...

گلپایگانی رو هم پرسیدم گفتن ۹میلیون و ۸۰۰ میگیره

ولی عصر برای سزارین دو روز پیش که زنگ زدم ۱۰میلیون میگیره اگه اتاقت خصوصی نباشه ممنون میشم شمارش رو ...

چشم 

09368106740

02536618000

بیمارستان از من 300گرفت چون بچم باید سز میشد

چشم  09368106740 02536618000 بیمارستان از من 300گرفت چون بچم باید سز میشد

مرسی عزیزم

شما بیمه داشتین ؟

این قیمتی ک دادن بهم برای سزارین اجباری بود اختیاریشو نپرسیدم