2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا یه نظر بدین

146 بازدید | 7 پست

بچه ها ما ۲ شب پیش مهمون داشتیم حدود ۳۰ نفر سرم خیلی گرم پذیرایی و مهمونا شد دوست پسرمم این و میدونست که مهمون داریم من سرم گرم بود اون ۲/۳ بار زنگ زده بود من جواب ندادم بعدم انقدر خسته بودم خوابیدم خلاصه دیروز بهش پیام دادم خیلی خوب جوابم و داد اصلا انتظار نداشتم اصلا تعجب کردم انقدر ریلکس تازه گفتم دلم تنگ شده گفت منم همینطور عزیزم 😂 ولیییی دیگه نه زنگ میزنه نه پیام میده سکوت کرده فقط استوریام و چک میکنه 

الان چیکار کنم به نظرتون ؟! 

دیگه بهش پیام ندم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون ۵ شنبه بود بعد بهم اس ام اس داده بود مثل اینکه خوش میگذره شب خوش

وای منم این دوران و گذروندم خیلی پیله بود اگه جواب نمیدادم کلی دعوا چرا جواب نمیدی برو با دیگران خوش باش و... مهمانی و مسافرتمو کوفتم میکرد خداروشکر رفت پی کار و زندگی خودش

خدا همیشه همراه ما هست  
وای منم این دوران و گذروندم خیلی پیله بود اگه جواب نمیدادم کلی دعوا چرا جواب نمیدی برو با دیگران خوش ...

حالا این پیله نیست ۲ بار زنگ زده بود یه اس ام اس دیگه هیچی تا خودم پیام دادم تحویلمم گرفت ولی دیگه نه زنگ میزنه نه پیام میده اخه خیلی زنگ میزد در طول روز فقط استوری چک میکنه

حالا این پیله نیست ۲ بار زنگ زده بود یه اس ام اس دیگه هیچی تا خودم پیام دادم تحویلمم گرفت ولی دیگه ن ...

بعد از یه روز یادش اومده قهر کنه .مال منم ازین کارا میکرد .ولش کن خودش میاد

خدا همیشه همراه ما هست