2777
2789

رفتیم من کاملا صورتمو شیو کرده بودم منشی اول که گفت تو اصلا نیاز نداری به لیزر😐😐😐گفتم بابا شیو کردم چی چیو نداری،بعد گفت دو هفته صبر کن رشد کنن چک کنیم ببینیم میشه یا نه بعدش بیا لیزر،دیگه نوبت نداد بهم،واسه شما هم اینطورق میگن؟😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای صورت لازمه قبلش مو ها رو ببین کرکی هست یا نه

روی موهای کرکی لیزر جواب نمیده تازه بدتر میکنه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

نه چه ربطی داره؟؟؟؟اونجاهایی که مو داره.بالای صورت نزدیک گوش رو لیزر میکنن و چانه و زیر چانه جاهایی که خودت نمیدونی موی زخیم داره....دیگه جاهایی دیگه که کرکه لیزر نکن.بیشتر میشه..

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

من جلسه ۱۵امم هست...🤗اصلا جاهایی که خودت میدونی کرکه به اپراتور بگو نزنه..من یک اشتباه بزرگ کردم.یک اپراتور بالای بازوم کرکی بود زد حالا بشدت زیاد شده.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.