2777
2789
عنوان

قرار اول خواستگاری بدون آقایون

219 بازدید | 23 پست

خاله و مادرش جلسه اول خواستگاری گفتن پسرمون چیزی نداره تازه میره سرکار خودتم ک میری باهم درستش کنید

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بذار یه جلسه بیاد ببین چه جوریه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

من باشم اصلااا چون پس فردا بچه دار میشی و اینا بعد خرجم ممکنه بندازه گردن تو بعدم روز به روز قیمتا داره می‌ره بالا

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

میگفتن تو باید هولش بدی و کمکش کنید....اصن همه چیو گذاشتن به  عهده خودم.......پس من به کی تکیه کنم؟

من 25سالمه ...5ساله دوستیم ...خودشم تازه4یا 5ماهه میره  تازه 3ماهش حقوق نداشت....خب اصن شاید من نخوام ازدواج کنم برم سرکار

چرا راهشون دادین؟ بدون داماد واسه چی اومدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میگفتن تو باید هولش بدی و کمکش کنید....اصن همه چیو گذاشتن به  عهده خودم.......پس من به کی تکیه ...

این میتونه به این معنا باشه که خانواده خودش میدونه پسرشون اونقدرا محکم و قوی نیست البته خب به فرضیه‌اس

حالا بازم میخوای خود پسره هم صحبت کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تازه امروز پسره گفت اره دیگه بسوز و بساز داره.....گفتم اونوقت تو خودتم میتونی سختی تحمل کنی...مجبور بشی اصن خیاباون جارو کنی ..میکنی؟>....گفت من اقا بالاسر نداشته باشم و چوب نکنن لاچرخم میرم./.....بچها ینیی چی این حرف ...حالم بده

متن با عنوان نمیخونه اون یه چیز  این یه چیز دیگه فکر کنم میخوان یه قرون خرج نکنن همون اول گف ...

خیلی استرس دارم نمیدونتسم چطور بیان کنم.....مادرش میگفت ما خودمون از زیر صفر شروع کردیم ..بتونیم خودمون اندازه پول پیش ی خونه اینا کمک کنیم نه بیشتر