2777
2789

سلام خوشگلا، چن روزدیگه قراره دوستام بیان خونمون منم بچه کوچیک دارم مجبورم لین دوروز بچه رو بدم ماماانم اینانگه دارن ک ی روزشو خوته روتمیزکنم ی روزم ک دوستام میان،حالا موندم ازکجاشروکنم خونم برق بزنه همچین مبلام رنگشون کرمی تقریبایکم سیاه شده انپار، باشامپوفرش تمیزکنم؟؟وازهمه مهمتر غذا چی درست کنم؟خودم نیخاستم زرشک پلو وسابادالویه و دسرژله کاسترد وسالاد میوه وایتا باشه بتظرتون خوبه؟

ببین مبلارو اول شامپو فرش بکش ک کاملا خشک شه .و مرتب کردنو بعد گرد گیری و بعدم جارو همه جا ک تمیز شد با خیال راحت شروع کن ب غذا درس کردن 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلاتو به هیچ وجه خودت نشور چون رد آب رو مبل نقشه میبنده لکه ها هم درست پاک نمیشه زنگ بزن بیان مبلتو بشورن 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
مبلاتو به هیچ وجه خودت نشور چون رد آب رو مبل نقشه میبنده لکه ها هم درست پاک نمیشه زنگ بزن بیان مبلتو ...

ن اخه امکانشوندارم بعدم مبلامو دوساله دارم زیادم چرکی نیستن فقط مبل بزرگم یکم سیاه شده انگاربنظرت شامپوفرش جواب نمیده؟

ن اخه امکانشوندارم بعدم مبلامو دوساله دارم زیادم چرکی نیستن فقط مبل بزرگم یکم سیاه شده انگاربنظرت شا ...

اصلا به مبلا دست نزن لک میشه عزیزم

خانم هستم نام کاربریم کاراکتر شخصیت پوست شیر بود که دوستش داشتم