2777
2789
عنوان

مسیله این است دعوت بکنم یا نه

443 بازدید | 16 پست

دوستان ما چن وقته شهرستان خونه میسازیم بنابراین زیاد میریم. بعد خونه ای که داریم می سازیم دقیقا رو به رو خونه پدر همسرمه،، اینا اصلا تا الان یه سر کوچولو نزدن که دارید چیکار میکنی یا اصلا به کارگرا سر بزنه حداقل یه لیوان آب سرد بده بهشون،، چن باری که رفتیم هم من پا به پای همسرم چه بسا بیشتر از توانم کمک دادم  اما دریغ از یه فلاکس چای یا یه بطری آب که از طرف اونا برامون بیاد شده آب معدنی از مغازه گرفتیم ولی همسرم نرفته دم خونه اونا.. دقیقا ما رو هم دیدن که اومدیم و داریم کارمیکنیم اصلا ما رو شامی ناهاری زنگ نزدن در صورتی که پسرم هر از گاهی میره خونشون به واسطه بازی با نوه ها میگه مامان همه هستن حتی بچه هایی که اونجا ساکنن ناهار و شام دعوت میکنه. 

حالا سوالم اینه اومدن تهران، یه شب جاریم شام دعوت کرد من به بهونه کار همسرم که شب دیر میاد قبول نکردم، یه شب دسته جمعی همو تو تالار دیدیم، دیشب هم خونه یکی از فامیل ها همه دعوت بودیم بعد ما همدیگر و دیدیم الان مسئله اینه من باید همچین کسایی و دعوت کنم یا نه

همسرم هم اصلا اصراری نداره، چون واقعا متوجه بی احترامی هاشون شده. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم دعوت نمیکنم خواستن خودشون بیان 

منم همین نظرمه

چون هر سری میاد حداقل یه شام مفصل در حد توانم میزارم شده کباب گرفتم از بیرون و خودم یه خورشت و سوپ و اینا رو گذاشتم با اینکه شاغلم تایم کاریم زیاده برسم خونه پنج و نیم عصر

ولی این دفه زورم میاد این کار و بکنم

برای خودت احترام قائل باش 

منم توشرایط توام ودیدم که ادما وقتی که میخوانت میان دنبالت وقتی کاری باهات ندارن یا تو درگیری خودشونو میکشن کنار

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

زندگی خودته چطور تصمیم بگیری ولی دعوت نکنی بهتره 

یه سریا میگن عیب نداره بخاطر خدا دعوت میکنیم ما مهربونی کنیم چی میشه و... 

بعد همینا دو روز دیگه برای آدم تره هم خورد نمیکنن چون احترام نزاشتیم برای خودمون

دقیقا دوستی و روابط خانوادگی برای چیه؟ برای یه غذا و ۲ تا جوک شنیدن که نیست آدما نیاز دارن حواسشون ب ...

چقد منو درک کردی دقیقا منم همین و میخام 

میگم اگه کار فیزیکی نمیکنه و نمیخاد  اوکی اشکال نداره، ولی نزار  کارگر خونه بچه ات  برا توالت پاشه بره چن تا کوچه پایین تر مسجد محل.. واسه یه لیوان آب بچه ات بره مغازه، 

سلام عزیزم 

ببخشید این سوال اینجا  میپرسم ،تویکی از تاپیک های قدیمی دیدم در مورد مشکل همسرت که میکروب معده داشت نوشته بودی 

ایشون چکارکردن درمان شدن 

وبعد هم ایشون اون زمان درد هم داشتن 

اسم دخترش رو میگی پادری مطبش 

چون علائنی که تو اون تاپیک گفتی من دارم ومیکروب معدم مثبت شده

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

چه اصراری داری دیگران به نفهمیت بخندن؟

بگن دور از جونت خوب خری گیر آوردیم🤢

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

برا چی دعوت کنی خداتو شکر کن همسرت میفهمه همسر من که نمیفهمه فردا شب مهمونشون کردم با بارداریبرو قدر شوعرتو بدون با اون جماعت دور بگررد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد