2777
2789

اگه بقیه هم تو خونه همکاری کنن،و کمک کنن میشه که زن خونه هم یه نفسی بکشه،بعضی ها شوهراشون خیلی کمک میکنن،تازه وقتم زیاد میارن،ولی شوهر من که حتی یه لیوان هم جابجا نمیکنه بچه هامم همش در حال ریخت و پاشن،خودمم یه وقتایی کم میارم از کار کردن

😂ای وای پس ، بخدا حسودی نیستا ولی من هر موقع وقت یا بی وقت برم خونه جاریم تمیزززززز ولی من باید بیا ...

منم صبح تا شب مشغولم ، آخر ش نگاه میکنم میبینم هیچی ب هیچی . میگم پس از صبح من دقیقا چکار کردم  البته شوهرم شلخته س ، همش ب هم میریزع همه جا رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بقیه هم تو خونه همکاری کنن،و کمک کنن میشه که زن خونه هم یه نفسی بکشه،بعضی ها شوهراشون خیلی کمک م ...

شوهر منم بهش میگم حداقل میتونی جوراب کثیف تو بندازی تو ماشین .... گوش نمیده ک . از زیر مبل و رو میز تلویزیون باید جوراب کثیف جمع کنم 

برا من لباس همیشه میمونه آخر کار وقتی هم می‌خوام برم سر وقتش انگار دارم میرم قتلگاه😂⁦☹️⁩😑

من از ظرف شستن بدم میاد، چون هیچ وقت تموم نمیشه. 

باور کن میرم همه رو میشورم و جابه جا میکنم، تا میام بیرون از آشپزخونه میبینم عه بچه ها میوه خوردن بشقاب هاشون وسط خونه اس، باز یه کوه ظرف جمع میشه 

حتما کارمونده زیاد داری وگرنه هرکارو سر وقت خودش انجام بدی وقت زیادم میاری

سعی میکنم هیچ کاری رو برای فردا نزارم ولی واقعا دو نفر و این حجم از کار بعیدع بخدا مامانم هم فکر میکنه من وسواسم در صورتی که من اصلا تو فکرش نیستم بدبختی هم اینه که اگه کار داشته باشم ظهرا اصلا خوابم نمیبره 

سعی میکنم هیچ کاری رو برای فردا نزارم ولی واقعا دو نفر و این حجم از کار بعیدع بخدا مامانم هم فکر میک ...

عه پس چطور وقت کم داری چن نمونه ازکارات و میشه بگی هرروز که خونه تکونی نداری کارای معمولی که یه تمیز کاریه و پخت وپز

من 5 شنبه از سرکار رفتم خانه ساعت 5 بود شام گذاتشم و خانه تمیز کردم دوستم زنک زد شام امد خونمون دیکه رفتن و من موندم و کارای بعد مهمونی 

جمه پاشدم چند تا کابینت تمیز کردم و انباری رو ریختم بیرون ساعت 7 شب نهار خوردیم الانم امدم بیرون احساس می کنم خونم کثیفه   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من حالا ناهار آماده اس اما هیچ کدوم از اتاقا رو مرتب نکردم. دیشب هم این فسقلیم حالش خوب نبود نذاشت ب ...

منم همیشه ناهارو می‌زارم اول کار بعد جارو بعد گردگیری بعد ظرف و کارای آشپزخونه بعد لباس شستن بعد اتو کردن بعد تا زدن بعد حیاط جارو زدن بعد شستن بعد کوزت بازی بعد کوزت بازی همچنان هم کوزت بازی 

😂 گاهی اوقات میگم خدا رو شکر بیکاری هم مایه فساده... فقط اونجاش که داری تمیز می کنی بعد یه جاهایی ...

😂🤣

وای دقیقا ،من دیشب مهمون داشتم وقتی رفتن حسابی مرتب کردم و تمیز بعد گفتم بزار جارو بزنم که راحت بخوابم خلاصه مرتبببب جارو زدم اومدم آشغالا رو ببرم بیرون یهو از دستم افتاد تو سالن کامل پخش شد منم بالا سرش همینطور مونده بودم دهنم هم باز که چیشد اینطور شد نشستم کنارش انقد گریه کردم ولش کردم حالا بیدار شدم می‌بینم شوهرم جمع کرده 😢😂😑

😂🤣 وای دقیقا ،من دیشب مهمون داشتم وقتی رفتن حسابی مرتب کردم و تمیز بعد گفتم بزار جارو بزنم که راح ...

آخ گفتی. منم اعصابم به هم می ریزه. گریه... جدیدا سعی می کنم برم آروم شم دوباره برگردم تمیز کنم.