2777
2789
عنوان

چجوری پس انداز شخصی داشته باشم؟

229 بازدید | 15 پست

سلام خانمای عزیز و خوشگل

یک مشورت دارم از حضور قشنگتون

فرض کن ۳۰۰ میلیون الی ۵۰۰ میلیون تومن پول نقد داری و به دلیلی بهت رسیده (مثلا سهام داشتی و فروختی )

حالا چطوری اون پول رو برای خودت تبدیل به سرمایه کنی که همسرت متوجه نشه،فرض کن خونه و ماشین داری

(این رو هم بگم که اگر میگم همسرت نفهمه برای اینه که انسان ولخرج و بدون آینده نگری هست و فکرش اینه که هر چی داری الان خرج کن لذت ببر ،من خودم با این تز فکری تا حدی موافقم ولی نه در حد افراطی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر به خودت اویزون کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
طلا و سکه که بخری متوجه میشه سپردش کن سود هم میده 

نه بابا پول نقد نگه ندارید ارزشش میشه پهن یه سال دیگه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خوبه گفت میخاد همسرش متوجه نشه 

یعنی همسرش میاد میگه چرا طلا خریدی؟ یا قیمتشو متوجه میشه؟

وقتی خریده باشه که نمیبره بفروشه

سکه حباب داره اصلا نخر  طلای اب شده بخر بدون اجرت و دستمزد وفلان هستش

طلا فروشی دارن ؟ اگه طلای آب شده توش قاتی داشته باشه طوری هست که ببریم پیش طلا فروش و بتونه تشخیص بده ؟