2777
2789

حدود ۵ سال پیش من یه رازی رو به یکی از دوستام گفتم خیلی حماقت کردم خیلی راز بدی بود آتو دادم دستش بددد

الان بعد ۵ سال با یکی تو باشگاه دوست شدم خیلی دخترخوبیه خانواده هامون از قبل همو میشناختن و بعداز دوستی ما رفت و امد خانوادگیمون شروع شد الان خیلی صمیمی هستیم هردو خانواده و خوبیم باهم

یه مدته پیج اینستاشو دارم الان یه دفعه دیدم قسمت پیشنهادی اینستام پیج همون دوست پنج سال پیشم که آتو دادم دستش اومد بالا برام که همین دوست فعلیم فالوش داره و فامیلن باهم...دوست قدیمیم رابطم باهاش قطع شده و خبرنداره من با این دختر دوست شدم میترسمم یه جوری بفهمه و بهش همه چیو درمورد اون موضوع بگه و آبروووووم بره یعنی اگه بگه باید بمیرم فقط

البته این دوتا رابطه صمیمی ای ندارن باهم ولی خیلی استرس گرفتم کاش میمردم خدایا

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از رفتار الانت میتونه بفهمه پس مراقب رفتارت باش مثلا  بگو الکی میکه سر ی قضیه با من لج افتاد فک ...

اصلا اون دختره نمیدونه ما دوتا باهم دوستیم رابطه صمیمی نداره با دوست الانم نمیخوام چیزی بگم که تازه موضوع سر باز کنه

مدرک ک نداره حرف هم باد هواس حاشا میکنی  از دوستت شناختی نداره؟چ مدل آدمیه؟ مثلا من اگر با یکی ...

دوست قبلیم؟ ادم بشدت فوضول و نچسب و وراج

من تازه یکی از خواستگارامم قبول کردم در شرف ازدواجم یه جورایی میترسم خیلی 

دوست قبلیم؟ ادم بشدت فوضول و نچسب و وراج من تازه یکی از خواستگارامم قبول کردم در شرف ازدواجم یه جور ...

نترس بابا

هیچی نمیشه اگر هم بگه حتما راز دارکی هست و از ظاهری بهت نمیاد حقیقت داشته باشه و ممکنه کسی باور نکنه 

نترس بابا هیچی نمیشه اگر هم بگه حتما راز دارکی هست و از ظاهری بهت نمیاد حقیقت داشته باشه و ممکنه کس ...

نمیدونم قلبم انگار داره تو گلوم میزنه

اگه حاشا کنم ممکنه کسی باورکنه؟

نمیدونم قلبم انگار داره تو گلوم میزنه اگه حاشا کنم ممکنه کسی باورکنه؟

اگر خونشردیت رو حفظ کنی و ضایع بازی درنیاری و حق ب جانب باشی اره باور میکنن. من دیدم طرف جلو چشام کاری میکنه به روش میارم پرو پرو حاشا میکنه و حق ب جانبه ک خودم با چشم خودم دیدم شک میکنم میگم شاید من چشام چپ دیده😂 اینکه دیگه یه حرفیه! آخرش هم میگی برا همین اخلاقای بدش بود ک دوستیم رو باهاش قطع کردم😂