2777
2789

بار ها خیانت کرد به هیچکی نگفتم که بدتر نشه دیگه کارش از حد گذشت و مجبور شدم به خانوادش بگم چون همش میگفت تقصیر زنمه بعد ۳ ماه افتاد زندان با زبون مجبورم کرد بدهی شو بدم که بیاد بیرون وقتی اومد روز سوم در خونا رو روم قفل کرد رفت شب پیش هم خوابه اش موند الانم ۲۰ روزی هست رفته کلا که دیگه نیاد و جدا بشه بچه هاهم یه خبر نگرفته یا پیام میده یبار نگفته بچه ها چطورن و ... تو این ۲۰ روزم کلا ۳۰۰ هزار برام پول فرستاده الانم میگه چون تو فوش دادی بهم میرفتم خیانت میکردم بعدم گفت من همینم نمتونم دختر بازی رو کنار بزارم  یه جوری گفت که اگه بخوام برگرده باید کاری باهاش نداشته باشم که با کی هست و نیست و به من میگه تو زن نبودی و ناخن نکاشتی برا من و هر روز ارایگشگاه نرفتی واسم و .. در حالی که به جان خودم زن داداشم از تو ارایشگاها جمع نمیشه و خیلی به خودش میرسه ولی داداش خودم بهش خیانت میکنه و دختره هم بی خبره بد تر از اون به خانوادم که گفتم میگن خب مردا هما شون اینجورین تو خودتو بزن اون راه که نمدونی منم الان وسط دوراهی موندم دوسش داشتم ولی اینکارارو کرده باهام بهش گفتم بزاره کنار کاراشو باهاش زندگی میکنم ولی میگه نه من همینم نمتونم بزارم کنار کارامو 

خب گفته نمیذاره کنار کارهاشو تکلیف مشخصه دیگه نیست؟ برای خودت ارزش قائل باش خودتو دوست داشته باش

کاش بتونی بچه‌ها رو بگیری نه اینکه نذاری پدرشونو ببینن نه یعنی با تو زندگی کنن فکر نکنم در کنار شوهرت بتونن تو محیط سالمی بزرگ شن یعنی اینجوری حس کردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهراش بهش گفتن بزن تو دهن زنت یه هفته تکون نخوره منم به خواهرش فوش ناموسی دادم که بجای من بزنین تو دهن داداشتون و چون همه تون بد کاره این براتون طبیعیه و جلو داداشتونو جمع نمیکنین حالا که به خانواده ها کشیده شده بحث نمیگه که رفته دنبال چه جور زن هایی میگه چون به خواهرام فوش دادی دیگه باهات زندگی نمکنم و خواهرمو به تو نمفروشم منم گفتم تو منو دوتا بچه شیر خوارتو زود تر از اینا به ۴ تا زن خیابونی فروختی و گفتم مادرت شیر پاک بهت نداده و بچه های منم همچین پدری نداشته باشن بهتره تا از تو اینجور چیزا رو یاد بگیرن ولی حداییش هر چقدر ادم کثیف چجور از بچه های خودش یه خبر نمیگیره در تعجبم 

خب گفته نمیذاره کنار کارهاشو تکلیف مشخصه دیگه نیست؟ برای خودت ارزش قائل باش خودتو دوست داشته باش کا ...

بچه هارو اصلا نمیخواد که الان نزدیک ۴ ماهه زندان بوده و باز اومده انداخته رفته یه خبر نگرفته از بچه ها ولی میخواد ازشون برا بخشیدن مهریه و اینا استفاده کنه فقز وگرنه اصلا براش بچه ها مهم نیستن منم کم نیاوردم چون بچه هام دو سال و ۴ ماهه هستن گفتم تا ۷ سالگی که با منن چون دخترن تا ۹ سالگی به پدر میدن منم گفتم اگه تونستی بگیری بگیر 

بچه هارو اصلا نمیخواد که الان نزدیک ۴ ماهه زندان بوده و باز اومده انداخته رفته یه خبر نگرفته از بچه ...

شاید با یه سری مدارک حتی بتونی رد صلاحیتش هم کنی

با یه وکیل مشورت کن

من دقیق نمیدونم ولی شاید راهی باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه هارو اصلا نمیخواد که الان نزدیک ۴ ماهه زندان بوده و باز اومده انداخته رفته یه خبر نگرفته از بچه ...

انشالله تا ۹ سالشون بشه طرف مرده راحت شدی 

متاسفانه وقتی برادرت خیانت می‌کنه واس شوهرت عادی شده این قضیه

یکی از برادرای منم خانواده خانمش براشون خیانت عادیه متاسفانه و ما بهش میگیم کمتر با خانوادت رفت آمد کن چون برا شوهرت عادی میشه وقتی اونا رو میبینه ولی گوش نمیکنه و برادرم حس میکنم خیانت می‌کنه به زنش 

ما اینقدر با برادرم دعوا میکنیم سر این قضیه ولی خانومش براش اینقدر مهم نیست🥴

خاک توسرشون یکی خائن  یکی معتاد  یکی خسیس  سیل بیاد ببرتشون

هیچی اندازه خیانت بد نیست از این میسوزم که رفته دنبال یه زنی که ۱۰ سال از خودش بزرگه و بچه هاش متولد ۸۵ هستن و بعد زنه از این هاست که بازور عمل و تتو و ... خودشو شبیا ادم  درست کرده و بعد این منو با همچین ادمایی کا کارشون خود فروشبه نقایسه میکنه حالا من هیچی دلش برا بچه های خودشم نمیسوزه واقعا موتدم از خودشو خانوادش الان ۲۰ روزه خانوادش فهمیدن یکی شون زنگ نزده یا بیان تکلیفشو روشن کنن بی عار و به درد نخور 

بچه براش مهمه اخه؟ اون به فکر زیر شکمشه 

کاش توام اون دوتا طفل معصوم نمیاوردی یا حداقل از زندان آزادش نمی‌کردی 

ببین به خدا آرایشگاه و فلان اصلا دلیل خیانت نمیشه من میشناسم کسیو ،به خدا یه تیکه ماهه ولی دوست دخترای شوهرش همشون عنن !

الکی تورو داره مقصر جلوه میده اون ذاتش خرابه ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

انشالله تا ۹ سالشون بشه طرف مرده راحت شدی  متاسفانه وقتی برادرت خیانت می‌کنه واس شوهرت عادی ...

اصلا به برادر من ربط نداره داداشم پنهانی انجام داده حالا نمیگم کارش درسته میگم زن اون با اون همه زیبایی خیانت میبینه منم خیانت میبینم و این مردا کلا به ظاهر و اینا کار ندارن و فقط خیانت میکنن چه خوب باشی چه نباشی بعد خانواده شوهرم از همه بدترونن 

خاهرش به شوهر اون یکی خواهرش بوده .باز دوبار طلاق گرفته با این که عقد بود ول کرد لومد شهر کنار خیابونا کار میکرد هیچکدوم براشون مهم نبود پدر شوهرم تو جونی به یه زن ت ج ا وز کرده یه بچه نامشروع داره اوو انقد زیاد که به خواهراش گفتم خیانت میکنه خندیدن انگار جوک گفتم بهشون میگفتن خودشم درست میشه 😏

بچه براش مهمه اخه؟ اون به فکر زیر شکمشه  کاش توام اون دوتا طفل معصوم نمیاوردی یا حداقل از زندا ...

اره منم بهش گفتم ذات خودت خرابه الکی به خانواده اش میگه این منو مثل زندانیا همش کنترل میکنه و نمیزاره خوش بگذرونم  و هر روز فوشم میده یه جوری میگه که الان کل خوانواده اش منو کردن آدم بده و از چشم من میبینن در حالی که انتظار داره میره خیانت میکنه میاد منم کف بزنم براش همین کاراش منو افسرده کرده که از بس منو مقصر نشون داده 

اصلا به برادر من ربط نداره داداشم پنهانی انجام داده حالا نمیگم کارش درسته میگم زن اون با اون همه زیب ...

خب وقتی اینقدر خانوادش داغون بودن نباید ازدواج میکردی باهاش 

میگی پدرش تجاوز کرده میدونی این یعنی چی واقعا؟؟؟؟

اینکه میگی ربط نداره به ظاهر و ... کاملا درست میگی کسی که بخواد خیانت کنه اینکارو می‌کنه و ربط به این چیزا نداره چون خودش هرزه هست 

عزیزم سخته ولی اگه پشتوانه مالی داری بهترین راه رهایی ازاین زندگیه معلومه خانوادگی بی بته هستن

بی بته ان که بچه من چه گناهی کرده این وسط هر روز میگه بابا کی میاد دلم براشون میسوزه که چه ارزو ها براشون داشتگ الان باید مثل یتیما زندگی کنن پستوانه مالی هم ندارم اما شوهرمو با لباسای تنش بیرون کردم همه چیو ازش گرفتم روی هم ۱۲۰ ملیون میشا که میخوام خونه رهن کامل بگیرم که چون درامد ندارم اجاره خونه ندم فعلا تا کارای نفقه و مهریه مو بکنم ببینم چی میشه  فعلا احتمالا ماهی ۵ تونن نفقه بچه ها بچه مهریه هم جدا هنوز نرفتم فکر کنم رو هم رفته ماهی ۷ ۸ تومن دادگاه ازش بگیره البته اگه عین ادم بشینه و بده و فراری نشه بزار ماهی انقدر بگیرم ازس بعد بره گور باباش که دیگه نیاد

اره منم بهش گفتم ذات خودت خرابه الکی به خانواده اش میگه این منو مثل زندانیا همش کنترل میکنه و نمیزار ...

تو که اینو میدونستی چرا باهاش ازدواج کردی آخه بنده خدا 

اون ذات پدرشون به ارث می‌بره 

به خدا که الان شوهر منم ذات باباشو به ارث برده اصلا نباید موقع ازدواج به این چیزا بی توجه میبودی الان واقعا چاره ای نداری ،یا خودتو بکشی کنار و طلاق عاطفی بگیری و فقط بچه هاتو بزرگ کنی یا هم که جدا شی و تمام !!!

تو هر کار بکنی خانواده اون سمت تورو نمی‌گیرن و همش سمت پسرشونن ،،حتی من دیدم از شوهر تو بهتراشم خیانت کردن و سمت خانوادشون ککشونم نگزیده الکی تو ظاهر از عروس عذر خواهی کردن ولی پشت سرش به خیانت داداششون و دوست دخترش که فامیل بود توجهی نداشتن رفتارشونم تغییر نکرد با اون هرزه !!!

پس خودتو عذاب نده که اونا مقصر می‌دونن ،بذار بدونن تا ابد چیزی به تو کم یا زیاد میشه!؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵