2821
2789

اعصابم خورد شد دیگ ععععع هر راهی ک میزن انگار بمب زدن😐🤣خودم همینجوریش دارم عین بید میلرزم 

ایناهم بازیشون گرفته😑😂🤒

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

شیطون راست میگه برو بگو تذکر بده😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شیطونه به من میگه زنگ بزن به ۱۱۰ بگو بیان این بی فرهنگارو از سره کوچه جمع کنن عروس برون دارن نمیساعته تو مغز ما طبل میزنن🤦‍♀️😑 اییی خدااااااخه چرا توشهر همچین سلزی باید استفاده بشه الان دلم فقط میخواهد برم بگم خفشیییید😑😑😑😑😑😑  

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

شیطونه به من میگه زنگ بزن به ۱۱۰ بگو بیان این بی فرهنگارو از سره کوچه جمع کنن عروس برون دارن نمیساعت ...

😑🤣🤣

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
میدونم میگم مگه به ما ایرانیام مربوط میشه؟ بسه هرچی بدبختی داریم خودمون

خداکنه والا جنگ وارد ایران نشه 

نمیدونم مربوط میشه یا چی اما من ب عنوان کسی ک مخالف خون و خونریزیه دوس ندارم ادامه پیداکنه