2777
2789
عنوان

سوتی افتضاح خواهرم😂

1271 بازدید | 27 پست

با شوهرم رفتیم خونه خواهرم شب نشینی 

به دامادمون گفتم بابات چطوره خوب شده گفت قلبه دیگ باید دوباره عمل بشه گفتم ایشالله زودتر خوب بشه بعد آبجیم بی هوا برگشت گفت آره قلب خیلی مهمه بخاطر همینه میگن قلب پای دومه 

به همدیگه نگاه کردیم ببینم کسی متوجه سوتی شده یانه همون نگاه باعث شد یهو همه باهم بزنیم زیر خنده 😂😂

امشبم خونه ما بودن  ابجیم برگشت گفت اسنپ بگیر نمتونم پیاده راه برم کان دم  پام پاره شده 

منکه اونقدر داد زدم شوهرم با کتک آرومم کرد😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتی آخرش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خواهرت خواهر گمشده ی منه😂😂🤦‍♀️

دوست داداشم اومده بود در خونه خواستم بهش تعارف کنم بیاد تو گفتم بفرمایید سوار شید🤦‍♀️

چند شب پیش تو آسانسور بودم پسر همسایمون یهو درو وا کرد هول شدم گفتم سلام خوش اومدین😂

کاش لال شم

ابجیت برای سرگرمی خوبه😂😂

آخرش چی گفت

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

هیچی دیگه با خنده راهشون انداختم هنوزم دارم میخندم 😂 کهیر گرفته بودم اونقدر خندیدم کهیرام رفتن

نه میگم خط آخرو نفهمیدم چی گفتی