2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد پسر یکساله م خیلی ترسید داره می‌لرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 38 پست

زندگیه دیگ پیش میاد بحثا ولی الان که یه فرشته به جمعتون اضافه شده شما کوتاه بیا همسرت ببینه شما کوتاه میای اونم کم کم اروم میگیره بزار بچت هیچ خاطره بدی از زندگی نداشته باشه 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حلال کردم عزیزم. توام ببخشید 

خواهش میکنم.ناراحت نشی از حرفم اما معلومه ی کم عصبی هستی.بخاطر شرایط زندگی و بچه داری حق داری.اما در کل جلوی مرد هرچی بی ادبانه رفتار کنی دودش تو چشم خودت میره.چون واقعا تو دعوا هیچی حالیشون نیس.بی منطق،بی ادب،بی نزاکت میشن‌.بخاطر بچت جلوش کوتاه بیا.بعدا حالیش کن.خودم تو شرایط تو بودم‌بارها حق باهام بود و میخاستم داد بزنم اما بخاطر بچم ساکت شدم‌.بعدا ک خوابه باهاش حرف میزنم

واقعیتش کسی ک بلد نیست تو دعوا چطور رفتار کنه،مادر پدرش نفرین میشن.تو بخاطر اینکه بچت یکی نشه مثل پدرش ک تو دعوا صداشو میبره بالا و بعدا زنش نفرینتون نکنه اون لحظه چیزی نگو و بهش هم بارها بگو ک بخاطر اینکه مثل تو پرخاشگر نشه،بخاطر بچم چیزی نمیگم چون دوست ندارم روحیش بد بشه و بعدا زنش نفرینم کنه

گوه خوریش به تو نیومده 

ببخشید دیگه من ادامه نمی دهم ،بحث کردن با افرادی مثل شما مثل اینه که آدم یک چاقو برداره بزنه به خودش ،شبت خوش ،هر کاری صلاح می دونی انجام بده ...فقط دلم برای بچه ات می سوزه ...

ببخشید دیگه من ادامه نمی دهم ،بحث کردن با افرادی مثل شما مثل اینه که آدم یک چاقو برداره بزنه به خودش ...

منم دلم برای جامعه ای که افراد بدرد نخوری مثل تو توش هستن میسوزه. بسلامت 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!