2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد پسر یکساله م خیلی ترسید داره می‌لرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 38 پست
طرف پول کفش و لباس و خورد و خوراک هم نداره چه برسه خانه و...بعضی هاشون هم معتاد و فاسد اند بعد هر سا ...

چی میگی ؟؟ فازت چیه؟ چه ربطی داره الان این حرفت ؟

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

ببین استارتر مردا تو دعوا ک چیزی نمیفهمن .براش عادی کنی دفه ی بعد بدتر میکنه جلو بچت.بترسونش از عواقبش.دوستم جلوی بچش با شوهرش دعوا میکنه.الان بچشو ببینی دلت کباب میشه.ترسو و بی اعتماد ب نفس.ب مادرش میگه با بابا دعوا نکن من میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا همه پدر و مادرهای بی مسئولیت را که به خاطر هوس بازی های شبانه اشون یا چشم و هم چشمی بقیه یا مستح ...

نسل پدرت نابود بشه اشغال عوضی . مرده شورتو ببرن بی فرهنگه به آدم نبرده 

ببین اولا که سعی کن جلوش دعوا رو به حداقل ممکن برسونید، اما اگرم گاهی پیش اومد، عذاب وجدان نگیر. بچه ...

عجب ...از کی تا حالا واقعیت های زندگی شده دعوا و داد و بیداد و کتک کاری ننه بابا ...گوه تو واقعیت هاتون ...

عجب ...از کی تا حالا واقعیت های زندگی شده دعوا و داد و بیداد و کتک کاری ننه بابا ...گوه تو واقعیت ها ...

عزیزم فکر میکنم خودت چنین شرایطی داشتی که الان انقدر دلت پره، درسته؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
فرهنگت از کامنتت زده بیرون 

گمشو هرررری جای تو که بلد نیستی مثل آدم حرف بزنی این‌جا نیست. در ضمن نسل خودت و پدرت نابود بشه که این حرفو زدی

استارتر خواهش میکنم از الان به بعد سعی کنی دعواتون رو جلوی بچه نکنید

بچه توی اینده استرسی و به شدت پرخاشگر میشه

الانم تا بیشتر دعوا نشده تاپیکت رو قفل و پاک کن

درصورت نیاز از یک مشاور هم کمک بگیر🌹

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
فرهنگت از کامنتت زده بیرون 

این بنده خدا اعصابش بخاطر ترسیدن بچش به اندازه کافی داغ ن هست اومده اینجا یه کم حالش بهتر بشه 

چه اصراری داری بیشتر از قبل اعصابشو بهم بریزی ؟ 

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

این بنده خدا اعصابش بخاطر ترسیدن بچش به اندازه کافی داغ ن هست اومده اینجا یه کم حالش بهتر بشه  ...

شعورش نمی‌رسه دیگه ‌ اینجور افراد سمن تو جامعه