2777
2789
ببین آخه طرف رفیق فاب داداشمه 😂 خودم احساس میکنم کات کرده باشن آخه دیگه اسم دختره توی بیوش نیس

اخه دختره رو از اول فالو نداشته اما اسم اش تو بيو اش بوده … !  اگر خيلي وقت با هم هستن بيخيالشون شو شايد برگردم خودتو خراب نكن اما واقعا تموم شده و بهش حس داري يجورايي از برادرت متوجه اين قضيه شو و برو 😎😁جلو خدا بهمراهت 

🕊
اخه دختره رو از اول فالو نداشته اما اسم اش تو بيو اش بوده … !  اگر خيلي وقت با هم هستن بي ...

ببین خودمم در تعجبم چطور فالوش نداشته و اسمش توی بیو بوده ، من تازه امشب خیلی به طور اتفاقی پیج دختره رو پیدا کردم ، یک پیج فیک زدم توی اینستا بعد همینجوری داشتمم رندوم فالو میکردم یهو این اومد رفتم داخل پیجش دیدم اسم پیجه اسم دوست دختر کراشمه  ، بیو هم همون بیو هست برا همین حدس زدم باید همون دختره باشه ، بعد در مورد اینکه از داداشم بپرسم داداشم مطمئنم یک چیزایی میدونخ ولی خیلی سفتههه نمیشه چیزی ازش فهمید ، بنظرت برم با پیج فیک به پسره پیام بدم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خودمم در تعجبم چطور فالوش نداشته و اسمش توی بیو بوده ، من تازه امشب خیلی به طور اتفاقی پیج دختر ...

با پيج فيك پيام بدي كه فكر ميكنه  دوست دخترش اي 🫠🥴😵‍💫به نظرم بيخيال اين بشي بهتره برات بزار وقت اش كه رسيد برات درست بشه اينجور ك مشخص يكم اينا لا هم شل كن سفت كن دارن … بزار تموم بشه چون الان ب نتيجه اي با اين نميتوني داشته باشي مگر اينكه واقعا با اون براي هميشه بهم زده باشه ، پيش برادرت ام خودتو خراب نكن : نهايت خودش ي قدمي … برداره 

🕊