2777
2789
عنوان

خسته شدم از این زندگی

146 بازدید | 13 پست

همش تو رویا هام هستم نمیدونم چرا درس نمیخونم همش تو آرزو های خودم هستم براشون تلاش نمیکنم البته تا پارسال که دهم بودم تلاش می‌کردم و اینکه به رشته پرستاری علاقه دارم دوست دارم دانشگاه دولتی قبول بشه اما نمیدونم چرا از رویای پرستاری در نمیام و براش تلاش نمیکنم مشاور کسی رو می‌شناسین 

و اینکه آیا تو درس خواندن تون واقعا تأثیر داشته 

حتی خانوادم برای اینکه امید بدن بهم که ادامه بدم گفتن پرستاری دولتی قبول شم برام 13 پرو میخرم ولی من اصلا انگار انگیزه ندارم 

و اینم بگم که رشتمو دوست دارم وار اینکه اومدم تجربی پشیمون نیستم 

ی راهنمایی میتونین بکنین و اینکه بگین مشاور اصلا خوبه یا نه مرسی که خوندین

منم یازدهمم همینجوریه پارسال حداقل یکم تلاش میکردم انگیزم زیاد بود

ولی امسال افتضاحه مشاور هم گرفتم ولی به زور میخونم دقیقا منم یکی از عزیزانمو به تازگی از دست دادم خیلی رو حالم تاثیر منفی گذاشته😭به جز رویا بافی هیچ کاری نمیکنم

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کن حتی شده ۲ ساعت در روز خودت رو مجبور کن 

به مامانت بگو چکت کنه 

هفته اول ۲ ساعت

هفته دوم ۴ ساعت

هفته سوم ۶ ساعت

هفته چهارم ۸ ساعت

و...

همین جوری ساعت مطالعت رو صعودی افزایش بده

آخر هفته ها هم استراحت کن تا کم نیاری

پرت چی؟

نمیدونم مثلاً سر درس یک دفعه یاد خاطرات بد می‌افتم یا مثلاً اگه یک ساعت زیست بخونم خیال پردازی میکنم که دانشگاه خوب قبول شدم و از اینا

شاید براتون مسخره باشه ولی من اینجوریم امسال اینجوری شدم

نمیدونم مثلاً سر درس یک دفعه یاد خاطرات بد می‌افتم یا مثلاً اگه یک ساعت زیست بخونم خیال پردازی میکنم ...

نه مسخره نیست چون خودمم تجربه کردم این چیزا رو

برای مورد اول من یه مشاور داشتم یه راهکار بهم گفت ، می‌گفت کش پول بیندازین دور مچ دستتون هر وقت حواستون پرت شد ازش استفاده کنین حالا شدید هم نه که رگت رو بزنی

برای دومی به سوالای خیلی سخت و فضایی که قراره نذاره رشته ای که میخوای قبول بشی فک کن به خودت بگو برای جواب دادن به اون سوالا باید زیست رو قورت بدی مخصوصا اینکه ضریب زیست ۱۲