2777
2789

سه ساله همو میشناسیم سال اول خیلی به هم وابسته شدیم در حدی که اصلا یه روزم نمیشد از هم جدا بشیم بعدش یه دعوایی شد نسبت به هم سرد شدیم گاهی خودم پیام دادم اون هم خیلی کوتاه جواب میداد گاهی اصلا جواب نمی‌داد امروز تو پارک دیدمش اصلا به روی خودم نیاوردم که می‌شناسمش اون ولی نگاه میکرد رفتم بستنی بخرم دیدم اونم جلوی منه یهو گفتم فلانی برگشت گفت باید خفه ات کنم گفتم چرا گفت منو نشناختی یه لحظه واقعاً ترسیدم بعد سریع بستنی خریدم با دوستم بودم عجله داشتیم اومدیم بیرون از صبح بغض دارم کاش باهاش حرف میزدم 

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
خب،😐😐😐😐😐

خ الان با بغضم چکار کنم

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.