2777
2789

تی شهرمون تو یه کارخونه کارگری می‌کرد خونه هم نداشت

الان رفته ایتالیا تویه شرکتی کارمیکنه خونه هم در اختیارش گذاشتن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میشناسم بورسیه گرفت برای آمریکا الانم اونجا کار میکنه و وضع مالی خوبی داره

با توجه به امضات

برای منبع اول و دوم شیمی چه منابعی رو پیشنهاد میدی؟

برای یه دانش‌آموز سطح متوسط

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
با توجه به امضات برای منبع اول و دوم شیمی چه منابعی رو پیشنهاد میدی؟ برای یه دانش‌آموز سطح متوسط

عزیزم از زمان کنکور من گذشته منابع تغییر کردن ولی خودم خیلی سبز داشتم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
بنظرت این بهتره یا متخصص مغز و اعصاب شی؟

چجوری این دوتا رو مقایسه میکنین😂😂😂😂

متخصص مغز و اعصاب چیکار مهندس کامپیوتر یکی ۴ سال درس میخونه اون یکی ۱۱ سااال ۴ سالم طرح داره ۴ برابر طول دورانش بیشتره اصلا ربطی به هم نداره 

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
چجوری این دوتا رو مقایسه میکنین😂😂😂😂 متخصص مغز و اعصاب چیکار مهندس کامپیوتر یکی ۴ سال درس میخونه ...

خب هردورو دوست دارم میتونم تغییر رشته بدم کنکور ریاضی بدم

درسته ربطی به بهم ندارن ولی خب خواستم نظرشو بدونم

چجوری این دوتا رو مقایسه میکنین😂😂😂😂 متخصص مغز و اعصاب چیکار مهندس کامپیوتر یکی ۴ سال درس میخونه ...

قبول شدن و درس خوندن تو پزشکی اصلا کاری به مهندسی نداره چه کنکور چه دوران دانشگاه

با این رقابتی که هست شما واسه پزشکی باید روزی ۱۳ ۱۴ ساعت درس بخونین کلی دانشگاه کشیک و درس دارین

واسه کامپیوتر شریف دوران کنکور همونقد یکم کمتر باید وقت گذاشت ولی دوران دانشگاه دیگه کشیک و اینا نداره و تا ارشد کلا ۶ سال طول میکشه

عزیزم از زمان کنکور من گذشته منابع تغییر کردن ولی خودم خیلی سبز داشتم

الان هم جامع خیلی سبز جزو پرفروش‌هاست ولی منبع آنچنان سطح بالایی نمیشه محسوبش کرد شاید برای متوسط رو به بالا خوب باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب هردورو دوست دارم میتونم تغییر رشته بدم کنکور ریاضی بدم درسته ربطی به بهم ندارن ولی خب خواستم نظر ...

اصلا متخصص شدن هفت خان رستمه 

من خودم کامپیوتره رشتم کلا تو کامپیوتر دانشگاه یه سری درس چرت و پرت به درد نخور یاد میدن واسه درامد باید سمت برنامه نویسی و اینا برین که اصلا ربطی به دانشکاه نداره