2777
2789
عنوان

چیکار کنم خیلی خوشگل بشم😞

4741 بازدید | 29 پست

میخوام خیلی خوشگل بشم برا شوهرم، دوس دارم من سر تر باشم

لاغرم، برای اینکه چاق بشم صورتم تپل و پر بشه راه حل بدین...

صورتم خیلی جوش زده و صابونی چیزی اگه خوبه معرفی کنید، که صورتم صاف بشه...

میخوام پوستم خیلی سفید بشه چیکار کنم، اگه کرمی چیزی میدونید معرفی کنید

ابروهام کم پشته و پایینه چ کنم یه روشی بگید ک ابروهام بالاتر بره پر تر بشه و طبیعی و قشنگ بشه...

عینکیم زیر چشمام سیاهه چیکار کنم سیاهیش بره...

برای سیاهی بکینی و زیر بغل چی بزنم

خواهشا اگه چیزی ازش نتیجه گرفتین معرفی کنید ، صابون ، کرم،  چیزای طبیعی ، هر چیز

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماست با جوانه گندم بخور صورتو پر می‌کنه تو باشگاه میگفتن به اونایی که صورت لاغر دارن مصرف کنن.

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

رژیم غذایی واسه چاق شدن و دکتر تغذیه

روتین پوستی و رفتن پیش متخصص پوست واسه جوشات و تیرگی زیر چشمت

لیزر بدن برای تیرگی اون نقاط

ابروهاتو میکرو کن

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

برای جوشای صورتت آزیترومایسین بزن و اسپیرونولانکتون بخور 

جوشات که خوب شد سرم ویتامین سی بزن و حتما ضد آفتاب استفاده کن 

برای تیرگی دور چشمت سرم کافئین اوردینری یا راکوتن بزن اوردینری بهتره 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
ابروهاتو لیفت یا میکرو یا فیبروز کن

هزینش چقدر میشه؟؟

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

سیب زمینی چاق کننده و سفید کننده اس ضد افتاب وقتی میری بیرون خیلییی موثره 

واسه ابروهاتم وازلین بزن😂

سیاهی زیر چشم از بین میره بخاطر کم ابی بدنه باید اب زیاد بخوری 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

برای چاقی صورت ژل یا چربی بزن

برا سیاهی دورچشم با ژل بزن یا جراحی بلفاروپلاستی پلک پایین کن

برا سیاهی بیکینی زیر بغل از لیزر استفاده کن

براسفیدی پوستت پاکسازی برو وماسک وکرم های ابرسان مدام استفاده کن

برای جوش هات برو دکتر داروی مناسب بگیر 

برا لاغری اندامت یا برو باشگاه یاچیزای پر کالری بخور

برا ابروهات میکرو کن

برا بالارفتن ابروهات بوتاکس کن اگه بوتاکس جواب نداد باید لیفت شقیقه  کنی

خلاصه خوشگلی خرج دارده

زندگی یعنی تجربه کردن چیزای جدید ✌️🤍(کاربر سابق )