2777
2789

دو سه روز دیگه دوباره بزن إنشاءالله مثبت باشه

الان احتمالش هست که اثرات آمپول باشه

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه روز دیگه دوباره بزن إنشاءالله مثبت باشه الان احتمالش هست که اثرات آمپول باشه

پنجم روز بعد از تزریق زدم کاملا منفی بود 

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

من 14 روز بعد تزریق hcg,  ب بی چکم همینطور بود.  باردار نبودم چند روز دیگه باید تست کنی

چی بگم کلا ناامیدم چون شوهرم پایه ام نیست و هیچ کاره است عملا نه مالی نه عاطفی ... پنجم روز بعد از تزریق زدم کاملا منفی بود 

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

پنجم روز بعد از تزریق زدم کاملا منفی بود 

بازم یه چند روزی صبر کن گلم، إنشاءالله مثبته 🌺🌺🌺

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بازم یه چند روزی صبر کن گلم، إنشاءالله مثبته 🌺🌺🌺

زورم از این میشه جای امپولم هنوز خوب نشده😭😭😭

زورم از این میشه جای امپولم هنوز خوب نشده😭😭😭

عزیزم استرس نداشته باش إنشاءالله مطمئن میشی مثبته و هرچی ناراحتی و استرس داشتی یادت میره 🌺🌺🌺

عزیزم استرس نداشته باش إنشاءالله مطمئن میشی مثبته و هرچی ناراحتی و استرس داشتی یادت میره 🌺🌺🌺

ممنونم عزیز دلم خیلی  خوب و مهربونید . انشاا.. بهرچی میخواید برسید💕💕💕

ممنونم عزیز دلم خیلی  خوب و مهربونید . انشاا.. بهرچی میخواید برسید💕💕💕

فدات مرسی عزیزدلم إنشاءالله 

إنشاءالله واسه شما هم 🌺🌺🌺