2777
2789
عنوان

‌روز سیزدهم بعد از آمپول hcg

715 بازدید | 10 پست

۳۷تا آزمایش هورمونی داد. سونوگرافی هرماه. و هر ماه فولیکول غالب. پلی کیستیک نیستم. صخامت رحمم عالیه. و پریودام کاملا منظم. ولیکن چونشوهرم ازمایش نمیده من شش ماه اقدام باردار نشدم

به خاطر شرایط سنی باید زود باردار بشم. این ماه پنج تا فولیکول غالب داشتم و ناامیدم. بی بی چکنو نیفرستم بخاطر خدا بااطمینان بگید چیه

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

خب چرا ازمایش نمیده بگو خدایی نکرده مشکلی داشته باشی من الکی این همه دارو میخورم بدنمو داغون میکنم ب ...

خودشو زده به نفهمی خواهر

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اطمینان فردا صبح دوباره با اولین ادرارت تست کن ایشالا بازم مثبته بعد برو ازمایش

اره هالش درجا افتاد. مرسی باهام حرف زدی نمیدونی چقدر حالم بد بود. 

اره هالش درجا افتاد. مرسی باهام حرف زدی نمیدونی چقدر حالم بد بود.  

پس مثبتهههههه شک نکن 💃💃💃💃 خیلییی مبارکه دعا کن منم ب اونچیزی ک میخوام برسم 😘

یاد بارداری خودم افتادم انقدر شوک شده بودم فقط زار میزدم میلرزیدم از ذوق 😂 شبم شوهرمو سوپرایز کردم بیچاره تا 3 روز تو شوک بود 😂🤣

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
پس مثبتهههههه شک نکن 💃💃💃💃 خیلییی مبارکه دعا کن منم ب اونچیزی ک میخوام برسم 😘 یاد بارداری خودم ...

به حق همیم. ازان به چیزی که میخوای برسی.

اینقدر تو تاپیکمواز این هاله ها هست که اصلا اعتمادی ندارم ولی بازم توکل به خدا موفق باشی مهربون