2777
2789
عنوان

قرص لاغری

10721 بازدید | 34 پست

سلام کسی تجربه استفاده از قرص جی سی رو داره؟ خوب بوده راضی بودید؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

صرفا این قرص رو نه اما قرصای دیگه اره ، بشدت ضعیف میکنه بدن رو 

اما الان دارم امپول استفاده میکنم خداروشکر عالی داره جواب میده

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله برا من عالی بود فقط خواست باشه فیک نباشه چون زیاده تو بازار ،میخوام دوباره تهیه کنم 

واقعا؟ 

وای مرسی عزیزم.

شما چقدر کم کردید با این قرص چند تا خوردید؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

من خیلی تحقیق کردم درباره اش. بین قرص های لاغری این از همشون عوارض کم تری داره و سالم تره.

صرفا این قرص رو نه اما قرصای دیگه اره ، بشدت ضعیف میکنه بدن رو  اما الان دارم امپول استفاده می ...

چه آمپولی عزیزم؟

البته همینجا خیلی‌ها گفتن عوارضش براشون سنگین و غیر قابل تحمل بوده و بعضی ها هم گفتن اثر نداشته

حتما اصل نبوده. 

چه آمپولی عزیزم؟

آمپول ماسیزا 

با تجویز پزشک بزن 

قبلش باید یک ازمایش چکاب بدی 

فعلا توی یک هفته ۳ کیلو کم کردم 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️