2777
2789

یه دونه داشتم الان پیداش نمیکنم عکس بذارم 

دامنش کوتاه تا روی ران بود که باید از این جوراب بلندا تا روی زانو می پوشیدی رنگش آبی نفتی بود جنسشم به ساتن ابریشم میخورد نمی‌دونم  ولی یه کم مات هم بود زیاد برق برق نمیزد جای کمرش مروارید و این چیزا کار شده بود شاید به عرض 4سانت دور تا دور کمرش کار شده بود و کلوش کوتاه بود 

تاپ هم یقه 7بودش و تا ناف میومد اما روی تاپش انگار یه پارچه تور گیپور سیکلوئیدی یا لوزی طور که اونم نگین کار شده بود و جلوشم کار شده بود حسابی اومده بود روش و اون7 یقه رو تا یه جاهایی پوشش میداد یا حتی پشت کمر که یه کم باز بود اونجا رو هم پوشش میداد روشم کار شده بود دامن هم تا بالای کمر باید میاوردی فقط یه خط مثلا 3 سانت از کمرت دید داش 

لباسه خیلی عروسکی و مامانی بود 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم ک اینقدر تایپ کردی عشق بهت 

خواهش 🤭گفتم عکسش نیس اقلا برات توصیفش کنم که ایده بگیری 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

من کچه کورد‌ه‌که‌ی هه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباخته‌عاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچ‌باد وبارانی ریشه‌های سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎 گاهی‌گمان‌نمیکنی اما خوب میشود؛؛ ازعمق‌وجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی که‌از‌سیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(:   من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌