2777
2789
عنوان

نمیتونم عذاب وجدان دارم

312 بازدید | 18 پست

من وقتی ۱۵ سالم بود بهم تجاوز شد الان هرچقدر فکر میکنم نمیتونم به نامزدم راجب گذشتم دروغ بگم برم ترمیم راستم بگم فایده ای نداره گریم گرفته حس میکنم هیچ وقت نمیتونم زندگی داشته باشم

چقدر سخت آخه بگی یجور نگی هم یجور 

متاسفانه مرد ایرانی کم میتونه بپذیره دیگه نمیگه تجاوز بوده هزارتا فکر ممکنه کنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ترمیم چی خدایی این همه تو اینستا میگن دیگه دکترا اینا الکیه دوتا چیز الکی رو بهم میدوزن وگرنه هایمن اصلا قابل بخیه زدن نیس بعدم مگه تقصیر تو بوده به کسی چه ربطی داره چه اتفاقی برات افتاده انقد ساده نباشین 

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشکال نداره اصلا ناراحتی نداره بهتره با ی مشاور و متخصص در امر مشاوره صحبت کنی اون شاید بتونه کمکت کنه با خودت کنار بیای 

از نظر من لازم نیست جزیئات رو نامزدت بدونن 

الان اکثر دخترا ندارن عین خیالشون نیست

شما بازم خیلی وجدان داری

بسپارش دست خدا که نامزدت آدم خوب و فهمیده ای باشه ،شما که تقصیری نداشتی آخه 

نمیدونم نمیخوام این بهش بگم همینطوریشم حجاب من کمتره یکم مشکله گفتم تغییر میکنم اینم بگم فکر میکنه من مورد دارم

نمیدونم نمیخوام این بهش بگم همینطوریشم حجاب من کمتره یکم مشکله گفتم تغییر میکنم اینم بگم فکر میکنه م ...

بنظرم گذشته تموم شده رفته ،بگی بیشتر خودتم یادش میوفتی ناراحت میشی ،،اون اتفاق ناخواسته بوده ،نگو ،اگه بگی رفت ناراحت میشی؟؟

بنظرم گذشته تموم شده رفته ،بگی بیشتر خودتم یادش میوفتی ناراحت میشی ،،اون اتفاق ناخواسته بوده ،نگو ،ا ...

میترسم بعدا بقیه هم بفهمن از اون طرف میترسم خانوادش گواهی بخوان حالم خیلی بده