2777
2789
عنوان

بیااید درد و دلمو گوش کنین

133 بازدید | 15 پست

من یه دختر ۲۱ سالم ..زود ازدواج‌کردم سه سال تلاش کردم باردار شم وقتی باردار شدم بچه ام با ناراحتی قلبی به دنیا اومد الان یکسالشه ... تا حالا یه بار عمل شده و یه عمل دیگه داره ... یه بارم انژیو... نزدیک ۷ کیلوعه .. هنوز چهار دستو پا نمیره راه نمیره صحبت نمیکنه .... خیلی دلم‌گرفته .... همه اش بچه هارو میبینم یه ساله ها چقد تفاوت دارن بازم شکر خدا .... تا من یه چیزی میگم خدا منتظره ناشکری منه ....

الهی قلبم گرفت

خدا الهی به حق حضرت علی اصغر بچه ات رو شفا بده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوب میشه امیدت به خدا باشه. و اینکه تلاش کن برا صحبت کردن و راه رفتنش.اگه امکانش هست ببرش گ ...

نه‌ماما بابا میگه ولی مث بچه های یه ساله ی دیگه نیست ... به خاطر مشکل فلبیش ریز مونده و همونم باعث شده رشدش عقب تر از بچه های دیگه باشه

نه‌ماما بابا میگه ولی مث بچه های یه ساله ی دیگه نیست ... به خاطر مشکل فلبیش ریز مونده و همونم باعث ش ...

نگران نباش خوب میشه.

باهاش بازی کن.زیاد حرف بزن.بذار پرانرژی باشه.

همش افسرده و ناراحت باشی پیشش اونم حس میکنه.