2777
2789

خب معلومه دیگه استانینفون بدید حتما پایین میاد اگه نمیخوره یا استفراغ نیکنه شیاف بزارین براش،در کنار اینا پاشویه کنید گلابم به پوستش بزنید گلاب واسه تب خوبه خنکش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببرش دکتر تب خیلی خطرناکه یهو از تب زیاد تشنج نکنه ببرین دکتر بگین واسه واکسنه دارو میده تو خونه چیز اضافه ام ندین بهش

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

تب خیلی خطرناکه عزیزم اگر شیاف تاثیر نداشته ببرید دکتر

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

راستی من آخر این ماه اقدام دارم بنظرت باردار میشم؟ جنسیتش چیه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
راستی من آخر این ماه اقدام دارم بنظرت باردار میشم؟ جنسیتش چیه

فک نکنم این ماه ولی تا ۴ماه باردار میشی جنسیتشم پسره    ایناااا ی حسه حساب باز نکنید

تو بگو بهشت کودومه؟!tatal
فک نکنم این ماه ولی تا ۴ماه باردار میشی جنسیتشم پسره    ایناااا ی حسه حساب باز نکنید

ممنون گلی. یادم بود برای جنسیت تگت می‌کنم