2777
2789

ببین اصلا درد نداره ها الکی استرس نگیر منم قبلش آنقدر ترسیده بودم رفتم انجام بدم همش میگفتم الان اون درده میاد دیدم هیچیییییی،فقط زمانی که اون مایع رو تزریق میکنه یکم مثل پریودی میمونه بعدم ک سنگین میشه زیر شکمت آخرشم مواد خالی میکنن سبک میشی تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد تو اسنترنت بد نوشتن دوروزه عزا گرفتمممممم

بین از من بدتر نیستی تو استرس،آنقدر تو همین نی نی سایت سرچ کردم خانوما ترسناک تعریف کرده بودن دکترم بهم میگفت میشه اینترنت نری کلا چرت میگن اونجا خلاصه رفتم و دیدم چقدر خنگ بودم ک خودمو داغون کردم

نمیخوام بترسونمت، خودم خیلی تو نی نی سایت خوندم یکی می‌گفت درد اداره یکی می‌گفت داره،

یه درصد اگر لوله هات بسته باشه در حد مرگ درد داره..

من حتی دوتا قبلش آمپول مسکن برام زدن قرص هم خوردم اصلا فکر نمی‌کردم برای من درد داشته باشه  اما چون چسبندگی داشتم و برای باز شدنش چندین بار تزریق کرد خیییلی درد داشتم در حد مرگگگگ😭

بنظرم برو با بیهوشی...

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...