2777
2789

قضیه از این قرار ما پیش همسایه مون که خیلی باهم خوب هستیم وام خونگی نوشتیم قرار بود شهریور بده نداد ۵۰ تومنی بود گفت مهری مهر نریخت گفت این ماه ابان هستی   مهر نوه اش به دنیا اومد درگیر دختر نوش بود من من همیشه پیشش می نویسم یه وام چهل میلیونی بود۱۳ نفر شدم از ۱۵ تا شوعرم سر این قضیه که این وام رو دوماه پیچوند گفت بگو این چهل میلیونی رو لغو کنه 

من این پیام رو بهش دادم بد گفتم 

سلام

خوبید 

دخترتون  خوبه ،بهترشده 

یعنی ماه ابان 

راستش من خیلی وقت بود می خواستم باهاتون حرف بزنم زنگ میزدم جواب نمی داد البته که میدونم درک می کنم این ماه سرتون شلوغ بود درگیری داشتید  یه مشکلی برای من پیش اومد از اول ماه می خواستم بگم وام چهل میلیونی رو لغو کنید به قضیه دیگم بود اینه ما این ماه ابان یازدهمین قسطرو واریز می کنیم و طبق گفته شما من نهمین نفر بودم یعنی شهریور ،گفتم شاید اشتباه حساب کتاب کردم از پسرخاله ام که پنجمین نفر بود پرسیدم گفت اردیبهشت گرفته 

می خواستم بگم طبق حرف خودتون که اخر مرداد به من گفتید مهر هستی من اصلا ماه پیش قسط واریز نکردم یعنی طبق حساب کتاب خودم و واریزی قسط ها و از اونجایی که پسرخاله ام پنجمین نفر بود اردیبهشت گرفت نوبت من شهریور بود 

حالا بد گفتم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا تازه مقدمه چینی وتوضیح هم نمی‌خواست.اون داره سواستفاده میکنه.بگو چراپولمونمیدی؟

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
نه خوب گفتی  حالا جواب چی گفت

گفت حضوری حرف میزنیم 

بعد گفت باشه وام چهل میلیون جایگزین دارم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
نه عزیزم تعارف چیه پولو خودش برداشته برای دخترش حالا زیرش زاییده میخواد جلو عقب کنه  خیلی هم ...

اخه همسایه چندین چند ساله هستیم 

بخدا می خواستیم ماشین بخریم چند میلیون ضرر کردیم 

گفت حضوری حرف میزنیم  بعد گفت باشه وام چهل میلیون جایگزین دارم

میپرسیدی کی حضوری؟من پولمواحتیاج دارم عجله دارم

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
نه اصلا تازه مقدمه چینی وتوضیح هم نمی‌خواست.اون داره سواستفاده میکنه.بگو چراپولمونمیدی؟

اره بخدا دوماه پیچوندخ 

میپرسیدی کی حضوری؟من پولمواحتیاج دارم عجله دارم

گفت این ماه مبده بعد دوماه کلی پیام زنگ ،

اخه همسایه چندین چند ساله هستیم  بخدا می خواستیم ماشین بخریم چند میلیون ضرر کردیم

بخاطر همسایه چندین ساله حاضری چند ملیون ضرر کنی ‌

ول کن بابا گور باباشون 

به نفرات بعدی بگو فیش های واریز کردی داری ؟

اره بخدا دوماه پیچوندخ 

خواهره منم ازهمین قرعه کشیانوشته بود پیش یه زنه آخرین نفرات مونده بود بزور وبدبختی ودعواگرفتش.فقط هی بگو گرفتارم عجله دارم امونش نده.رفتاره خوبه تو پرروش کرده

بخاطر همسایه چندین ساله حاضری چند ملیون ضرر کنی ‌ ول کن بابا گور باباشون  به نفرات بعدی ...

همین رو بگو اخه رودربایسی داشتیم 

اره همشون رو دارم 

خواهره منم ازهمین قرعه کشیانوشته بود پیش یه زنه آخرین نفرات مونده بود بزور وبدبختی ودعواگرفتش.فقط هی ...

همین رو بگو دیگه به قرعه کشیش هم اعتماد ندارم واقعیت باشه یا نه همش اخرین نفرم یه این دفعه وسط بودم دوماه پیچوند

من الان یه وام دارم قسم خوردم تموم شه دیگه نمینوییم با دوست و آشنل ادم روش هم نمیشه ابن چیزام پیش میاد حالا یکیش مال من این ماه تموم میشه یکی دیگش تااردیبهشت دیگه هستش ولی اون سری هم مادرم مرتب گفت اسم بنویس و...  پولش رو ادم دودستی بده بعد بیفته به التماس که نوبتم این یود یکی زایمان کرده یکی خونه خریده یکی سر ماه تمدید قراردادشه و...