2821
2789
عنوان

ثبت نام کلاس اول

182 بازدید | 29 پست

بچه ها پسر من متولد28شهریوره وسال دیگه باید طبق شناسنامه بره اول اما امسال که پیش دبستانیه من هیچ علاقه وامیدی ازش نمیبینم که سال دیگه بتونه چیزی یاد بگیره میدونم که هنوز واسه یادگیری زوده اما کلا تمرکز نداره کارایی که میکنه حس میکنم انگار همین پیش هم براش زود بود به نظرتون اگر سال دیگه نفرستمش اول بهش گیر میدن؟من دارم خیلی بهش سخت میگیرم که لاقل یه خط آ بنویس سرهمون یه خط هم خودش عذاب میکشه هم من

ازروزیکه رفته پيش خیلی عصبی ولاغر شده عذاب وجدان دارم که نکنه زیادی دارم روش فشار میارم اما اگه بدونم میتونم سال دیگه نفرستمش اول دیگه اینطور بهش سخت نمیگیرم ببخشید طولانی شد😢

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه سال مونده چرا هم خودتو هلاک میکنی هم بچه رو؟

مگه وظیفه توعه درس دادن معلمش یادش میده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا باید تو پیش الفبا یاد بگیره؟ آموزش الفبا قبل از کلاس اول ممنوعه .اصلا بهش سخت نگیر بزار محیط براش جذاب باشه.هدف از پیش دبستانی اینه که بچه ها به محیط مدرسه عادت کنن و بتونن مداد دست بگیرن به جاش باهاش دست ورزی تمرین کن

الان دارن بهشون حروف الفبا و اعداد رو اموزش میدن میگن تو خونه هم باهاشون کار کنین که هم اشنا بشن هم بتونن بنویسن واسه کلاس اول سختشون نباشه منم از اول مهر تا حالا عین یه کلاس اولی دارم باهاش سروکله میزنم هم خودم عصبی شدم هم بچم مشکل اینه که بازم حواسش پیش من و درس نیست با نوشتن هم کلا مشکل داره نمیدونم اگه اموزش پرورش گیر ندن بتونم یه سال دیرتر بفرستمش

لوحه نویسی پیش دبستانی رو بعد عید به دختر من گفتن و از همون وقت میگفت دیگه نمیخوام برم 

من هم بردمش کلاس خوشنویسی ثبت نام کردمش تا وقتی رفت کلاس اول واقعا همه چی براش راحت بود و کلاس اولش اصلا اذیت نشد 

یادمه زمان کرونا خیلیا بچه هارو دیرتر فرستادن کسی هم کاری نداشت بنظرتون الانم میشه دیرتر فرستاد؟؟؟

حس میکنم حتی واسه همین پیش فرستادنم براش زود بود کلا درکی از اموزش و درس و این چیزا نداره فقط بفکر بازیه

لوحه نویسی پیش دبستانی رو بعد عید به دختر من گفتن و از همون وقت میگفت دیگه نمیخوام برم  من هم ...

اینکه چیزی نیست فکرکن اعداد به انگلیسی هم بهشون میگن شعر که فراوان و سوره های کوچیک میگن باهاشون کار  کنین تکرار کنن اما من فقط صداها و الفبا واعداد فارسی رو باهاش تمرین میکنم نمیخوام با بقیه چیزا بیشتر گیجش کنم

اینکه چیزی نیست فکرکن اعداد به انگلیسی هم بهشون میگن شعر که فراوان و سوره های کوچیک میگن باهاشون کار ...

اصلا هیچی باهاش کار نکن ببین چی خودش دوست داره اونارو کار کن اصلا فشار نیار بهش

اصلا هیچی باهاش کار نکن ببین چی خودش دوست داره اونارو کار کن اصلا فشار نیار بهش

خودش کلا به تمرین الفبا علاقه نداره منم بیخیال بشم سال دیگه بخواد بره اول بیشتر اذیت نمیشه؟؟اگه ولش کنم مطمئنم اینطور نیست بیاد بگه مامان تمرین کنیم از خداش میشه

اینکه چیزی نیست فکرکن اعداد به انگلیسی هم بهشون میگن شعر که فراوان و سوره های کوچیک میگن باهاشون کار ...

به دختر من هم میگفتن

بفرست کلاس واقعا تاثیر داره چون اونها قلق بچه ها رو بهتر بلدن و بچه ها باهاشون بیشتر همکاری دارن من تو کلاس دخترم میدیدم بچه هایی که مداد دستشون نمیگرفتن قبل مدرسه کامل اماده بودن و از همکلاسیهاشون کلی جلو بودن و باعث اعتماد به نفسشون شده بود و تو بقیه درسها هم بهتر بودن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز