2777
2789

پسر عمو شوهرم و خانمش چند روزیه اومدن خونمون از شهرستان،میخوان از شهر ما خونه اجاره کنن،من هم باید ازشون پذیرایی کنم با ببرم خونه نشونشون بدم لز این بنگاه به اون بنگاه،بعد الان شوهر پسرش رفتن خودش موند که خونه پیدا کنه،رفتاراش رو اعصابمه،از تختم استفاده میکنه،بدون اجازه کشو باز میکنه شال بر میداره،بعد جالب اینه که خودش گوشیشو شارژ نمیکنه که تماس بگیره با املاکیا،با گوشی من همش کار مبکنه،از این ور هم دخترمم هم فردا کلی درس داره که باید باهاش کار کنم،(اصصصصلا نمیتونم رو اعصابم مسلط باشم،که بخواد چند روز بمونه،🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

رک بگو ببخشید مزاحم تلفنی برام پیدا میشه لطفا از گوشی خودتون تماس بگیرید 

یه جا باهاشون برو دو جا نرو 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساس؟:/ 

والا من بودم یه جنگی شده بود 

نمیدونم چرا دیگه کشش این موقعیتا رو ندارم 

واقعا مغزم برفک پخش میکنه

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

خونسرد باش خودتو جای اون بزار 

از یه طرفم میگم گناه داره،ولی خب پرو هم هست،من اگه بودم عمرا بدون اجازه تو اتاق خواب کسی نمیرفتم چه برسه به اینکه از سرویس خوابش استفاده کنم

با همسرت صحبت کن بهونه بیاره باهاش نره بنگاه خودتم خیلی محلش نده تو پذیرایی خیلی ساده بگیر مثلا املت درست کن سعی کن جوری نشون بدی سرت شلوغه مشکلات داری که ازت نخواد با هم برید خودش میفهمه مزاحمه

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

وای چقدر بی فکر میشن بعضیااا

وقتی قبل از خونه خریدن انقدر سم رفتار میکنن فکر کن بعد از اینکه ساکن شدن چقدر قراره اذیت بشی ازشون

به نظرم همین الان روند دوری و دوستی رو در پیش بگیر نزار زیاد قاطی و راحت بشن باهاتون

(: