2777
2789

من روز ۸ انتقالم و جنین فرش بلاست انتقال دادم و ۵ روز بعد پانکچرم بلافاصله انتقال دادم و حتی از روز قبل انتقال هم درد پریود داشتم چون تازه پانکچر شده بودم واز روز اول هم دردام بیشتر شد طوری ک همش حس میکنم الان پریود میشم حتی یه بار دردش منو از خواب بیدار کرد ، سینه هامم کمی بزرگ شدن و درد میکنن ولی شنیدم ک میگن بخاطر پروژسترونه راستی انتقالمم روز ۱۹ سیکلم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر برای ivf هزینه کردید؟

من ابن سینا انجام دادم انتقالم دو تومن چون یه جنین داشتم و پانکچرمم ۱۳ تومن ولی اگ با دارو وهزینه های ازمایشو اینا بگم بیشتر از ۲۰ تومن میشه

منم تو سیکل انتقالم  ولی قرار ه فریز انتقال بدم دکتر ه من اصلا فرش و بلافاصله بعد ه پانکچر ان ...

هنوز انتقال ندادین؟ 

بستگی ب شرایط رحم داره 

بله ابن سینا انجام دادم