دخترم چهار ماهشه ، مبگفتن کم کم خوابش درست میشه ولی هی بیدار میشه شیر میخوره ،شنیدم بعد دو ماهگی دیگه باید کم کم تا صبح بخوابه ولی نمیخوابع ،اینم شمیدم که گفتن مقوی بخور شیرت غلیظ باشه دلشو بگیره زود زود گشنه نشه ، موقع شیردهی چی میخوردین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا یعنی چی که تا صبح برای شیر بیدار نشه خوب بچس گشنه میشه هر کی گفته چرت گفته😒این چیزا رو الکی باور نکنین هر موقع بیدار میشن قشنگ بهشون شیر بدید بعضی ها میخوان از خدا هم جلو بیوفتن انگار بدنش و نیازشو خدا همینجوری خلق کرده که هرچند ساعتی شیر میخواد میگن شیر شبشو قطع کنین گناه داره بابا گشنه نشه که الکی بیدار نمیشه
برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن
از این حرفها زیاد می زنند . دختر من چهار سالش بود دیگه حالیش شد شب اگر بیدار شد دوباره باید بخوابه وگرنه می اومد من را بیدار می کرد ولی ساعتی یک بار هم زیاده که بیدار میشه به نظرم با یک متخصص اطفال مشورت کن .