2777
2789
عنوان

پدر شوهر

225 بازدید | 20 پست

خانما من همسرم ۶ سال پیش مادرش فوت شده و از اون موقع تا حالا با پدرش زندگی کرده و خیلیم بهش محبت میکنه ولی پدرش فوق العاده نامرده و هیچ قدمی برای زندگی این برنداشته 

ما یک سال و نیمه عقد کردبم و یک ماه دیگه عروسی داریم

من ترسم از اینه که سر خونه زندگی خودمونم دائم به فکر باباش باشه(باباش خیلی از محبتاش سو استفاده میکنه)

قطعا همینطوره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرص نخور 

اگه فقط یه لحظه فرض کنی این قضیه برعکس اتفاق افتاده بود 

مثلا مادرشوهرت زنده بود و پدرشوهر نداشتی اون موقع خاکت به سر بود 

پدرشوهرا مهربونن و عروس دوست هستن 

شماهم بهش محبت کنید 

چیکار کنم که نباشه خیلی نگرانم من از پدرش متنفرم

نمیخوام ناراحتت کنم ولی به نظرم خیلی کاری نمیتونی انجام بدی،به هر حال اون باباشه،تو متنفری اون که نیست،حرفیم بزنی میزاره رو حساب بدجنسیت

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حرص نخور  اگه فقط یه لحظه فرض کنی این قضیه برعکس اتفاق افتاده بود  مثلا مادرشوهرت زنده ب ...

عزیزم این دست همه مادر شوهرارو از پشت بسته

خیلی دو بهم زنه

از خداشه منو شوهرم جدا بشیم

خیلی سو استفاده گره

مدام از شوهرم کار میکشه

اگر بگم بزار برسی .... ناراحت میشی؟

خب یعنی چون ازدواج میکنه نباید ب فکر پدرش باشه اصلا؟

اگر خدایی نکرده این شرایط برای خودت بود، پدرت و دور مینداختی بعد از ازدواج؟ میپسندیدی همسرت بگه از پدرت متنفره و نیومده نگران باشه ک تو ب فکر پدرت باشی؟

شاید از دید تو پدرهمسرت بد باشه ولی برای همسرت قطعا عزیزِ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیخوام ناراحتت کنم ولی به نظرم خیلی کاری نمیتونی انجام بدی،به هر حال اون باباشه،تو متنفری اون که نی ...

باور کن انقدر این قضیه رو مغزمه که با وجود اینکه عاشق شوهرم بودم ولی ازش خیلی فاصله گرفتم

عزیزم این دست همه مادر شوهرارو از پشت بسته خیلی دو بهم زنه از خداشه منو شوهرم جدا بشیم خیلی سو اس ...

پدر شوهر منم کار میکشه و حق شوهرمو نمیده 

ولی بعضی جاها کمکمون کرده .. 

خیلی هم بد اخلاقه ولی خب من با تمام این رفتارا حاضرم هروز ازش نگهداری کنم ولی یه ساعت با مادرشوهرم تنها نباشم 

تا وقتی مادرشوهر بالا سرت نبوده نمیتونی بگی پدرشوهر  رو دست مادرشوهرو برده 

اگر بگم بزار برسی .... ناراحت میشی؟ خب یعنی چون ازدواج میکنه نباید ب فکر پدرش باشه اصلا؟ اگر خدایی ...

نه نه نمیگم دور بندازه

ولی شوهرم از حد گذرونده

انگار تا پدرش خوشحال نباشه این خوشحال نمیتونه باشه

غذا بخواد بخوره تو فکر اونه اول

اگه خار به پای باباش بره از استرس خواب نمیره

در صورتی باید نسبت به من ایتجوری میبود که همسرشم

میبینی چقدر نامردن شوهر منم از جونش واسه پدرش مایه میزاره مام نامزدیم ولی اون یه کمک بهمون نمیکنه

من موندم چرا شوهرای خودمون نامردی پدراشونو با اوج محبت جبران میکنن