2777
2789
بله آزمایش دادم. همه چیز خوب بود

پس حتما داروهای اعصابت بخور منم میخورم برا مشکلات دیگه . قبلا خیلی میترسیدم ازقرص اعصاب ولی دکترخودش میدونه ازدوز پایین  شروع میکنه که بدن عادت کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

المپیاد مقاطع مختلف داره دبیرستان بله

ببخشیدا ولی. چه المپیادی تو دوره دبیرستان شرکت کردی منظورم زیست ریاضی و... و چقدر براش وقت گذاشتین .؟ و برای کنکور دچار مشکل نشدین ببخشید زیاد سوال میپرسم 

دردهای سایکوسوماتیک  یاهمون روان تنی     منشا عصبی داره .  درمان نشه  دردهای دیگه  میاد روش.  من  یه لیست ازتمام   مشکلاتم که خیال میکردم جسمیه  نوشته ودادم دست دکتر  . گفت همش  عصبیه 

ببخشیدا ولی. چه المپیادی تو دوره دبیرستان شرکت کردی منظورم زیست ریاضی و... و چقدر براش وقت گذ ...

زیست و شیمی شرکت کردم والا من نظام قدیم بودم اطلاعات دقیق ندارم راجع ب الان

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نورتریپلین. سیتالوپرام الپرازولام و پروپرانولول اینها را داده بهم

نورترپتلین  سیتالوپرام   وپروپرانول     داروهای خوبی هستن. ولی آلپروزلام   اگه مشکل خواب نداری  نخور  ‌

نورترپتلین   معمولا  دکترهای گوارش هم زیادمینویسن جهت  دردهای عصبی خوبه  . دوز دهش خوبه ولی ۲۵ بخوری یسره خوابی .   پروپرانول هم دکترقلب  وبعضی دکترهامینویسن جهت کم کردن استرس   وتپش قلب. عوارضی ندارن.    اس سیتالوپرام نوشته  یا سیتالوپرام ؟ 

نوتریپیلین ۱۰ هست و اونم سیتالوپرام

نوروترپتلین  خیلی آرومت  میکنه . هیچ عوارضی نداره  فقط موقع بلند شدن   یهو بلند نشو  ممکنه براچندثانیه جلو چشمات سیاهی بره.   سیتالوپرام ۲۰ هم  من خوردم   بهم نمیساخت  بیخوابم میکرد  وبی اشتها

ولی اس سیتالوپرام  این عوارضو روم نداشت .آلپروزلام هم دکتر  غددم  برا کم خوابیم  نوشت  فقط گاهی شبها میخوردم  که خوابم نمیبردسریع میخوابیدم   ولی روزبعدش  کسل میشدم .  البته  عوارض  داروها  رو هرفردی  فرق میکنه . وتا یک دوهفته ممکنه  عوارض نشون بده که کم کم برطرف میشه. بنظر من   آلپروزلام  اضافه  نوشته.   حالا میخوای امتحان کن   و حتما تحت نظر یه روانپزشک یامتخصص مغزواعصاب باتجربه باش   .