2777
2789
اول اینکه بهت توصیه میکنم نری این مدرسه چون روحت اوایلش بشدت تحت فشار قرار میگیره  چون بچه های ...

من کمپلس برای هوش فقط خریدم دیگه فعلا هیچ کتابی نگرفتم ریاضی و علوم نوین طلایی بگیرم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد قبولیم کادر قلم چی گفتن به خاطر ما بوده و اینا چون براشون افتخار بود توی شهر 10 نفر میخواستن برا تکمیل ظرفیت 

ولی من ازمونا رو همینجوری عشقی شرکت میکردم اونم انلاین و اصلنم روش وقت نمیزاشتم فقط تست میزدم تو خونه خیلی زیاد...

بعد قبولیم کادر قلم چی گفتن به خاطر ما بوده و اینا چون براشون افتخار بود توی شهر 10 نفر میخواستن برا ...

من از تابستون شروع کردم علوم و ریاضی نهم پیشخوانی کردم و کلاسهای تیزهوشان هم شرکت کردم تنها منبعی که فعلا فقط گرفتم فقط کتاب کمپلس اونم برای هوش تحلیلی بود گرفتم برای علوم و ریاضی نمی‌دونم چی بگیرم بنظرت تا الان خوب پیش رفتم 

من کمپلس برای هوش فقط خریدم دیگه فعلا هیچ کتابی نگرفتم ریاضی و علوم نوین طلایی بگیرم ؟؟؟

هوش ای تی بخر همه تیپ سوالی توشه...

برا ریاضی و علوم باید مشورت کنی ولی من الان اگه قرار باشه کتابی بخونم خیلی سبز یا مبتکران انتخاب میکنم

من از تابستون شروع کردم علوم و ریاضی نهم پیشخوانی کردم و کلاسهای تیزهوشان هم شرکت کردم تنها منبعی که ...

روی عمومیات خیلی کار کن

مثل دینی و فارسی و مطالعات.. از اینا راحت میشه امتیاز گرفت تو ازمون

اره خوب کار کردی زیبا جان

اره اگه میشه لطفاً راهنماییم کن🙏

بببین من بزرگترین مشکلم این بود تستارو تحلیل نکردم 

زیاد میخوندماااا خیلیییی زیاد ولی بدون تحلیل تست و آزمون و... 

بعدش گوشی! گوشی ادمو ناامید می‌کنه ، افکارتو عوض می‌کنه ،بدنت سست می‌کنه و...کلا بنظرم اگه با گوشی کاری نداری بزار کنار 

کم خوابی هم باعث میشه گیج بزنی و کلا اوکی نمیشی روز آزمون 

چون نهمی همون روزی ۸ساعت رو بخواب 

سعی بکن است هم زیاد حل کنی اکثریت شکل سوالا شبیه سوالای قبل میشه 

سر کتاب هم هرچی خریدی فقط تحلیلش هم بکن 

آزمون هم بده. 

همین فعلا یادمه 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
لطفا بگو 

گفتم عزیزم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

برای قبولی توی آزمون تیزهوشان بهترین کار اینه که توی کلاس های آموزشی شرکت کنیم که راحت و اصولی کار پیش بره. یکی از جاهای مطرح که خیلی هم موثر هست آموزشگاه موفقیت هست که علاوه بر تیم قوی مشاورانی که دارند استادان و اونجا هم همه دلسوز و توی کار خودشون خبره هستند. پس اگر دنبال قبولی 100 درصد هستید در آموزشگاه موفقیت ثبت نام نید.