2789
عنوان

تب کودک یکساله

376 بازدید | 13 پست

سلام من بچه ام امروز تب داشت استامینوفن دادم خوبه الا ولی آنتی بیوتیک ندادم لازمه بدم ؟پیش پزشک هم نبردم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
تب
0
0%
کودک
1
100%

استامینوفن هر ۶ ساعت تکرار کنین

قبل از خوابتون چکـ کنین اگر تب داشت شیاف بزنید 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیش دکتری میبرم پسرمو که میگه آنتی بیوتیک اصلا تباید به کودک داد ..من به مسرم دادم بردم پیش دکتر خودش کلی دعوا کرد که چرا دادین آزمایش اورژانسی نوشت و گفت ببینید گلبولهای سفید خونش چقدر پایین اومده و این باعث شده که بدنش ضعیف تر بشه ...اصلا آنتی بیوتیک نده

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
سرخود دارو نده کوچیکه... ببر دکتر فردا اگه لازم باشه بهش دارو میده

مطمنا ببرم درجا آنتی بیوتیک میده ...حالا کی ببرم الا تبش کنترل میکنم...فردا بهتر شد بنظرتون ببرم یا نه 

من پیش دکتری میبرم پسرمو که میگه آنتی بیوتیک اصلا تباید به کودک داد ..من به مسرم دادم بردم پیش دکتر ...

آره به همین خاطردوست ندارم تا می‌بری دکتر درجا تجویز میکنن می‌خوام صبر کنم اگه تا فردا خوب نشد ببرم 

بچه یکساله رو نبردی دکتر دنبال خود درمانی هستی فردا هم تعطیله چرا با جون بچه هاتون باززیمیکنید میدو ...

دارو دادم الان خوبه و سرحاله ...فقط آبریزش بینی داره میدونم سرماخورده تبش هم زیاد بالا نرفته چک میکنم 

آبریزش بینی داره فقط 

احتمال داره سرماخوردگی یادورازجونش آنفولانزاباشه حتماببردکتر..دستگاه بخورگرم بزاربالای سرش تا شب راحت بخوابه ..اگرشیرخودت رومی خوره پونه کوهی باآویشن دم کن بخور 

خانم بچتون چند روز تب داشت که دارو دادین؟

۱۰ روز تب داشت به دلایلی نتونستم دکتر خودش ببرم میبردم دکتر دیگه ای ..آخر سر دیدم هر روز داره بدتر میشه بردمش دکتر خودش که گفت بخاطره آنتی بیوتیک بدنش ضعیف شده و دارو داد خداروشکر زود خوب شد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود