2777
2789
عنوان

دبیری قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6957 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مچکرررم که درکم کردی

بله عزیزم من خودمم شرکت کردم 

چون دوتا میخواست قبول نشدم

تو یه گروه بودم تعداد کمی قبول شدند 

مخصوصا برای گزینش خیلی ها رو رد کردند

هرکی قبول شد بدون پارتی دمش گرم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

مردم واقعا حسودن و همین حرفا رو میزنن در صورتی که همون کار رو خودشون و بچه هاشون نتونستن انجام بدن

بگیر به کتفت عزیزم به قول علی دایی مردم مثل پنکه سقفی می‌مونن هرچی قدبلند تر باشی(بالاتر بری و موفق تر باشی) احتمال قطع شدن سرت بیشتره 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
اما چیزی که کاملا مشخصه جذب زیاد نیرو تاثیر منفیش رو روی کیفیت آموزش میذاره در آینده  بهتر بود ...

😂😂😂😂

امسال بسی جذب نیرو با سختی  بیشتری انجام شد گرچه شما هدفت مشخصه 

آرزومه که بغلم کنی خودت....
بسلامتی  یه سوال ببخشید دبیری حقوقش بیشتره یا معلم ابتدایی؟

معلم ابتدایی حقوق بیشتری داره اما دبیر میتونه اضافه کاری وایسته  اما در کل کسایی که از راه کنکور وارد دانشگاه فرهنگیان میشند حقوق بالاتری دارند

...
بله عزیزم من خودمم شرکت کردم  چون دوتا میخواست قبول نشدم تو یه گروه بودم تعداد کمی قبول شدند& ...

یه سوال کنم 

مثلا کسی ک اموزش ابتدایی هست میتونه دبیری قبول بشه؟؟ دبیری مثلا ریاضی اینا یا کلا دبیری