خانوما من الان یه هفته س که عروسی کردم رفتم خونه خودم که یه سال و نیم و عقد بودم بعد عروسی کردم ولی الان احتمال زیاد باردار باشم ینی دو هفته قبل از عروسی ببخشید که میگم شرمندم رابطه داشتم که احتمال میدم از همون موقع باردار شده باشم با اینکه جلوگیری طبیعی داشتیم خودمون ولی ب نظر شما چیکار کنم دلم نمیاد سقط کنم آخه ما رسم دستمال خونی داریم من و همسرم یه دستمال خونی دادیم ب خانواده ی من ولی چیکار کنم برگه سونوگرافی اینا رو چی کنم اگه باردار باشم ؟ب نظرتون دکتر قبول میکنه برگه اصلی رو بده ب من و یکی دیگ بده که بچه مثلا ده روزشه ؟ پریودم الان چهار روزه عقب افتاده امروز دو سه قطره لکه بینی داشتم سرگیجه و حالت تهوع کمی هم دارم شکمم یکم باد کرده پایین شکمم تو رو خدا راهنمایی کنید حالم خوب نیست 😔 ، نمیشه خودم کپی رنگی بگیرم از برگه های آزمایش ولی روز بچه رو تغییر بدم که مثلا بنویسم ده روزشع جای سه چهار هفته ش ؟
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه میگن برگه سونوگرافی رو ببینیم بعد میفهمن مامانم که حتما میبینه برگه رو
نگو سونو رفتم...فقط بگو ازمایش خون رفتم
عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
اگربارداربودی بزار سه ماهت شد بگو.سونوی آخر میبینن دیگه. هفته هم که همیشه درست نیست.خیلی خطا داره.بعد هم آخرین پریود حساب میکنن نمیان که روز نزدیکی حساب بکنن برا اینکه بگن چندهفتته
ب نظرتون دکتر قبول میکنه شرایطم رو بهش بگم یه برگه دیگ میده که مثلا بگه از اون شب عروسی باردار شدم ...
شهر ما مثلا پیش متخصص میرن سونو میگیره ولی برگه نمیده همونجا توضیح میده چجوریه ، بگو رفتم چیزی بهم نداده گفته خوبه خییییلی کوچکه ، دیگه ان تی اینا هم بگو از رو دور سر میدن هفته ها رو هر بار فرق داره