2777
2789
آخه میگن برگه سونوگرافی رو ببینیم بعد میفهمن مامانم که حتما میبینه برگه رو 

بقیه دخالت نمیکند خودت اجازه دخالت میدی حرف کسی برات مهم نباشه مگه غریبه بوده..برگه سونو رو نشون نده بگو گمش مردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برگه رو کی میخواد ببینه

مامانم و خاله هام اخلاقشون رو میدونم 🥺

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
آخه میگن برگه سونوگرافی رو ببینیم بعد میفهمن مامانم که حتما میبینه برگه رو

نگو سونو رفتم...فقط بگو ازمایش خون رفتم

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

اگربارداربودی بزار سه ماهت شد بگو.سونوی آخر میبینن دیگه. هفته هم که همیشه درست نیست.خیلی خطا داره.بعد هم آخرین پریود حساب میکنن نمیان که روز نزدیکی حساب بکنن برا اینکه بگن چندهفتته

یه دتر مازنی

ب نظرتون دکتر قبول می‌کنه شرایطم رو بهش بگم یه برگه دیگ میده که مثلا بگه از اون شب عروسی باردار شدم ...

بفهمن قبل از عروسی حامله شدی چی میشه ؟

مگه دستمال ندادی از چی میترسی

بقیع که باهات نمیان دکتر که دکتر براشون توضیح بده برو دکتر و بیا بگو انقدر هفتمه هر چی خودت مدنظرته اصلا پیچیده اش نکن

آخه گلم اولین تاریخی که مشخص میشه بارداری ۴۰ روز به بعده!!

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
ب نظرتون دکتر قبول می‌کنه شرایطم رو بهش بگم یه برگه دیگ میده که مثلا بگه از اون شب عروسی باردار شدم ...

شهر ما مثلا پیش متخصص میرن سونو میگیره ولی برگه نمیده همونجا توضیح میده چجوریه ، بگو رفتم چیزی بهم نداده گفته خوبه خییییلی کوچکه ، دیگه ان تی اینا هم بگو از رو دور سر میدن هفته ها رو هر بار فرق داره

کسی حقی نداره آزمایشات وسونوگرافی توروببینه خیلی هم بازمانده عروسیت فاصله نداره آخرشم که بچت بدنیااو ...

🥺🥺🥺🥺🥺اره والا همین کار میکنم ولی استرس دارم طرف چپ شکمم درد گرفته 🥺🥺🥺😔😔😔حالم بده بخدا 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
اره کوردم 🥺خدا کنه پری شم والا استرس دارم 🥺🥺🥺😔😔😭😭🥺🥺🥺🥺

تا پریودت باید صبر کنی

بذاریکی دوماه بگذره بعد بگو،بگو نمیدونستم باردارم واین حرفا

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم